Utbrent blir du bare av negativt stress, eller?

Jeg er så stresset at jeg nesten ikke får ned denne salaten akkurat nå... Pusteøvelser, meditasjon og alt annet jeg har lært i det siste kan bare gå å legge seg når det virkelig gjelder. Jeg vet at det er nå jeg å stoppe opp å ta meg tid til det, men det føles som det vil ta flere minutter av den lille tiden som jeg ikke har. Akkurat nå, 17.30, har det gått i ett siden kl 05:35 i morges. Jeg har ikke hatt én pause i løpet av dagen og i lunsjen da jeg spiste havregrøt hadde jeg så mye som to mac:er surrene og gå forran meg, mens jeg prøvde å lage noen pedagogiske slider til morgendagens presentasjon. Dagen i dag har bestått av forberedelse til  presentasjoner, jeg har gjennomført en treningsøkt, jeg har hatt jobboppgaver og et intervju i tilegg til 6 timer undervisning inklusiv personlighetstest. Det er i høyeste grad slik at jeg har hatt begge føtter med i alt jeg gjør. Nå, om nøyaktig 5 minutter skal jeg på et kurs med Soma (gleder meg forresten masse! Det er de som står bak Cocosa, steviosa osv) og når jeg er hjemme igjen skal jeg øve inn slidesene til i morgen, vi skal nemlig filmes! 

... men det jeg egentlig skulle skrive her, var at det ser ut til at dere må få oppskriftene på mine Strømtorskretter i morgen :( Iiiik, går det bra?! Lov meg at dere kommer innom! Ses snart! 


9 kommentarer

Charlotte

17.10.2012 kl.18:19

Jeg skjønner at du har mye å gjøre(: Meditasjon har jeg aldri prøvd, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. Men jeg bruker en del pusteøvelser, et par ganger i løpet av dagen. Jeg skriver ned tanker/bekymringer, også har jeg en månedskalder jeg skriver ned alt jeg skal i løpet av en dag. Da slipper man å gå rundt å tenke på alt man skal gjøre. Å lære å leve i nuet er ekstremt viktig. Det jobber jeg med hver eneste dag, selvom det ikke er alltid like lett.

Birgitte

17.10.2012 kl.18:41

Det går selvfølgelig bra! Kjenner til det å være stresset :-) Gleder meg til oppskrift :D

Kristina

17.10.2012 kl.19:40

Haha. Det går fint, vi er her fortsatt i morgen Karoline. Lykke til med presentasjonen.

Sherin

17.10.2012 kl.21:13

Uff, kjenner meg så igjen vennen! Kom hjem fra jobb nesten halv ni i dag, og da har jeg også vært på farten uten pauser siden treningen i dag tidlig... *puste*!

Hanne

18.10.2012 kl.07:59

Lykke til i dag :D

Karoline

18.10.2012 kl.08:10

Hanne:

TAKK :D

Klem K

Cecilie Lykke

18.10.2012 kl.11:05

Pust, jente, pust! Alt ordner seg til slutt, ting blir faktisk lettere å håndtere når man tar seg en liten pust i bakken og slapper av litt :-) Masse lykke til, du kommer til å klare deg helt fint.

Stine Adriana

18.10.2012 kl.16:49

Så deg i Stella bladet :) herlig blogg du har:) leser deg fast:)

Karoline

18.10.2012 kl.21:29

Stine Adriana:

Så koselig!! Takk for det :D

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits