Lansering av STRØM Belly Loin

Denne uken lanserer STRØM torsk et nytt produkt: Belly Loin. Belly Loin har den samme utsøkte kvaliteten og den nydelige smaken som STRØM Back Loin har, men denne gir deg litt andre muligheter. Fiskestykket er perfekt i supper, wok, som fiskekaker eller i grateng. Med disse alternativene er det lettere å lage sunne og gode hverdagsretter som også barna kan like!

Jeg var én av 6 heldige bloggere som fikk være med på å markedsføre og utvikle oppskrifter for STRØM torsk og til et opskriftshefte som skal være tilgjenglig i ulike matbutikker rundt i landet denne høsten. Etter at jeg hadde stått to uker på kjøkkenet med hodet ned i grytene kom jeg frem til to retter jeg ville bidra med.  Våre oppskrifter ble vurdert og kvalitetssikret av Terje Ness ved Onda på Aker brygge og et knippe andre flinke kokker fra blant annet Alex Sushi og Hanami i Oslo (Ikke nervøst i det hele tatt!). Tilberedning, kvalitetssikring og fortografering foregikk på Onda i slutten av mai i år, resultate kan dere se her: 

"En rimelig nervøs Karoline i full konsentrasjon... Det var bare 35 grader på kjøkkenet og høyt tempo. Ikke noe som roet nervøsiteten akkurat, men gøy, det var det!" Dette eventet er det jeg kaller skrekkblandet fryd og jeg var langt utenfor min komfortsone, men det er det en blir bedre av, er det ikke?! 

 

Oppskrift til mine to fiskeretter kommer i morgen! Ha en fin tirsdagskveld så lenge :)

 

annonse


8 kommentarer

Cecilie Lykke

16.10.2012 kl.21:30

Så spennende! Gleder meg til å se oppskriftene dine :-)
Åh, FLINKA, så gøy :):) Kjempebra konsept :)

Andrea

16.10.2012 kl.21:57

Har skikkelig lyst på fisk for tiden, så gleder meg til å se oppskriftene :-D

Ida

17.10.2012 kl.08:18

Jeg tror forresten du mener "loin" og ikke "lion", blir ganske stor forskjell! :P

Karoline

17.10.2012 kl.08:37

Ida:

Haha, ops. Trøtt i går!

//K

siljeeira

17.10.2012 kl.12:07

Utrolig spennende da:) Heldige deg som får være med på noe sånn! Du er jo utrolig flink:)

Ha en flott dag videre:)

Karen

17.10.2012 kl.22:40

Så KULT, Karoline! Du er rå! ;D

Karoline

17.10.2012 kl.23:33

Karen:

Tusen takk, Karen! :)

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits