120 min, Check!

Jeg har tillagt meg en ny vane! Og ikke minst fått en ny favorittøkt i løpet av uka! *Hoppende glad og full av positiv energi akkurat nå*! Lørdags morgen på spinning kan egentlig ikke slås av så mye, men dette gjør det definitivt! De to siste mandagene har jeg kjørt 100 minutter spinning. Det betyr én spinningtime av 45 minutter etterfulgt av én på 55 minutter. I mellom har jeg 20 minutter med styrke på overkropp og tid til en banan. Et helt fantastisk program som betyr at jeg har to effektive treningstimer, altså 120 minutter, mandag ettermiddag! Finnes det en bedre måte å kicke i gang treningsuka på?! 

Er i så utrolig god form fortiden og nyter at jeg kan hente frem det lille ekstra jeg ikke ante at jeg hadde på slutten av hver økt. Jeg er helt overbevist om at dette kommer av nok hvile, riktig mat, noen hvite helger og hard trening de siste månedene... Måtte bare innom her å skryte litt, eller.. inspirere kanskje?! Håper jeg gjør det siste! Nå ligger jeg med bena høyt på sofaen og har 71 i min synsvinkel. Merker at jeg kommer til å slukne klokken 22 i kveld, men det passer helt fint - jeg har en usannsynelig hektisk uke forran meg. Sender varme klemmer deres vei <3


11 kommentarer

Hærlig å starte veka med to timar trening, det pleier eg å gjere også, så er ein liksom så godt i gang :):) Dobbelspinningtime er gøy. Litt vondt å tenke på dei første minutta, men når ein er halvvegs går det som ein leik :)

Sherin

15.10.2012 kl.22:18

Du er bare helt rå vennen!! Gleder meg til å joine deg på morgentreningen <3 Puss puss

Kristiane

16.10.2012 kl.01:45

FLINK! skryte og inspirere går av og til hånd i hånd:)

Birgitte

16.10.2012 kl.08:30

Høres ut som en kjempe bra økt! :-)

siljeeira

16.10.2012 kl.09:06

Herlig herlig herlig!!!

Kjempebra start på uken dette, jeg pleier ALLTID å trene på mandagsmorgenen, det er en så utrolig bra start på dagen og ikke minst uken:)

Ha en flott tirsdag!

mettemjaaseth

16.10.2012 kl.09:12

sprek!

Elin

16.10.2012 kl.10:30

Markedsfør Bloggen, Facebook, Twitter og Instagram gratis for å få flere venner og følgere på Link and Like.

Hanne

16.10.2012 kl.11:23

Så flink du er! Og det motiverer også oss andre (iallefall meg!) Ha en finfin uke :) Klem

Cecilie Lykke

16.10.2012 kl.11:42

Oi, sprekt! Gøy å høre at motivasjonen er på topp! :-)

Yv

16.10.2012 kl.16:04

Så flink du er! :D For en start på treningsuka, det må jeg si. Og det er lov å skryte litt av seg selv! :) dessuten, om du trenger en unnskyldning for å gjøre det, så gir du leserne ekstra inspirasjon og treningsiver!

Oda

16.10.2012 kl.19:11

Du er så flink!!

Jeg er foreløpig ikke medlem av noe senter men den dagen jeg har penger nok er det første pri! Tror det blir SATS jeg melder meg inn på da, aldri vært medlem på SATS før men har hørt masse bra om det + det er det som ligger nærmest. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits