Bloggdesign!

Som dere sikkert husker, brukte jeg mye tid på å fotografere nytt headerbilde før sommeren. Planen var at jeg skulle ha en helt ny bloggside med nytt design og fine funksjoner til dere allerede i august. Dette har ikke gått helt etter planen og nå står jeg fast igjen. Pr. dags dato har ingen som kan lage et design til meg, og jeg ønsker derfor å utfordre dere!

Er det noen av dere fine leserne mine (eller noen dere kjenner) som har kunnskaper og som kunne tenke seg å designe en ny bloggside til meg?! Jeg har mine meninger om hvordan den skal være og vil derfor være aktivt med i prosessen, men jeg håper at dersom noen av dere har peiling på design, programering o.l kunne tenke dere å hjelpe meg med dette?!

Send e-post til alakaroline.blogg@hotmail.com så tar vi en prat!

8 kommentarer

NA

15.10.2012 kl.16:41

åh, digga den søketingen i høyre hjørne! Me wants, hahah. Og du, du trenger ikke være SUPERWOMAN på kjøkkenet, assa. Multitasking er fint, men tenk på resten av oss som skal leve opp til det der. xD

-NA, nymfoman sexblogger

Kristina

15.10.2012 kl.18:05

Hei! Vi vet jo det er bra å ta omega3, men har hørt at de som selges i matbutikken ikke er så bra. Hvilke tar du? Har du noen å ambefale meg? Er på leting!

Karoline

15.10.2012 kl.20:42

NA:

Det er lov å sette det litt på spissen da ;)

// K

rebekkal0ve

15.10.2012 kl.20:53

Kjempefin blogg du har !:) kommentere min?

NA

15.10.2012 kl.20:55

Absolutt! ;)

Ida Tiller

15.10.2012 kl.21:24

Utrolig fint bilde av deg :D prinsesse jo!

BENEDIKTE

15.10.2012 kl.21:26

Når du skriver bloggside, er det design? :)

Kjempefint bilde!!! :)

Mari

16.10.2012 kl.18:24

Skulle ikke du begynne å blogge hos Lifestyleblogs..?

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits