De første julegavene

I går dro jeg på julegaveshopping på Strømmen Storsenter. Tror aldri jeg har vært så tidlig ute før!  Dessverre fikk jeg ikke med meg noen av gavene hjem... Dere vet jo at jeg er fast blogger på Strømmen Storsenters Shoppingblogg? Her bidrar jeg med tips og anbefalinger når det kommer til trening og helse. Strømmen storsenter har også en senteravis, og i årest juleutgave viser jeg hvilke julegaver jeg ville gitt til mine nære og kjære, samt hva jeg ønsker meg selv. Artikkeln kommer i julenummeret som er ute i november. Har jeg forresten noen lesere fra Strømmen eller Lillestrøm kanskje?! Dere får i så fall denne avisen i posten, til dere andre skal jeg prøve å dele en netturgave her på bloggen. Det blir et lite intervju i tillegg. 

Etter en to timers shopping uten å trekke bankkortet en eneste gang (faktsik ganske stimulerende når det kommer til at jeg elsker å bruke penger) spiste jeg en Protein pluss salta hos Lille persille. De kan ikke skryte på seg så skrekkelig mange gode spisesteder på det senteret, ikke ennå hvertfall. Men kanskje det blir bedre når den nye delen åpner 25.oktober?! Da blir faktisk sentere Norges største og det kommer så utrolig mange fine og freshe butikker! For eksempel Home&Cottage, studio G12 og Companys som er noen av mine favoritter. I tillegg får de flere sportsbutikker bla. XXL og Norrøna. 

Protein pluss salaten gir jeg forresten terningkast 6, men servicen får -1. Vi ventet i 40 minutter på en salat og en sandwich. Heldigvis var salaten knallgod da jeg endelig fikk den. Besto av rucculablandng, kylling, renskåret skinke, bønner, linser, nøtter og frø. Perfekt lunsj i mine øyne. Fordelen med den lange ventetiden var vel at jeg rakk et par tre butikker og Mattias kunne i ro og mak surfe rundt og oppdateres på alle sportsnyheten via iphonen... 

Håper dere har hatt en fin helg?! I dag plasker regnet ned så vi har valgt en soffadag og det passer meg helt fint, jeg har jo ti tusen ting å gjøre, noe innebære at mac:en vil gå varm - det får den bare tåle. Jobber på å sette sammen en "must have" liste fra iherb til dere. Kanskje den kommer ut litt senere i kveld, evt i morgen tidlig. Kos dere så lenge! 


Én kommentar

KAJA GRAY

14.10.2012 kl.17:06

Så gøy at det blir Norges Største!

Gleder meg til 2013, da Sørlandssenteret blir ferdig. Da blir det enda større! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits