Lue, votter og Mathallen på Vulkan

På søndag tok jeg like godt på meg både lue og votter da vi skulle gå tur på søndag. Det er jo blitt så utrolig kaldt ute! Ettersom vi bor i en liten leilighet nesten uten skapplass (Nei, jeg vet ikke hvordan vi klarer det) har vi satt store bagger med vinterklær på loftet til mormor og morfar. Dit har jeg ikke rukket å dra for å hente noe av det ennå, kuldegradene har jo kommet kastende på! Det var derfor perfekt at den nye, norske nettbutikken topping.no ville sende meg noen deilige ullplagg i forrige uke. Noen av ullplaggene finnes både med og uten pels, og i mange ulike farger. Du finner luen HER, og vottene HER.

Har et par lange ullsokker med pels øverst også, men de tenkte jeg at jeg skulle bruke når det blir enda litt kaldere ut. Da vil jeg nemlig kobinere dem med et par nye støvler jeg har. Besøk gjerne facebooksiden deres HER!

Har på med lue og votter med pels Topping.no (annonse)  // Jakke Ralph Lauren // Skjerf Mulberry // Tights Topshop // Lang genser fra Modström og sko Steven by Steve Madden.

Etter en deilig spassertur fra Frogner til Grünerløkka kom vi frem til nye Mathallen på Vulkan. Et utrolig inspirerende sted med utsøkt mat. Jeg ble litt overrasket over at det var et overhengende preg av internasjonal mat, men det var ingen skuffelse for det var så utrolig mye godt! Hello Good Pie var et must å besøke for her jobber flinke Pierre fra Konditrolandslaget, og det han lager slår aldri feil!

Jeg spiste en pai med svinekjøtt og sennepssaus, ble så mett, så neste gang skal jeg smake på sjokolade og pekanpaien til dessert. Anbefales!

Cakepops hadde de til og med fått med på lasset! Neste gang må jeg vel smake på det å... Har allerede mange gode grunner for å ta en tur tilbake om ikke lenge.

Vi stoppet en runde hos Tines melkerampe, men jeg ble litt skuffet over riskremen med saus, det smakte ikke akkurat hjemmelaget - Piano it is, selvfølgelig. 

Dyre oljer og balsamico hadde de mye av, men det er faktisk undervurdert. Jeg kan nærmest drikke dette dersom det er utsøkt nok!

Vi fyllte ikke akkurat opp kjøleskapet etter besøket vårt denne gangen, men det er virkelig et sted jeg skal gå når jeg vil ha det lille ekstra. Oslo trengte dette tilskuddet!


8 kommentarer

INGER H.

09.10.2012 kl.09:05

Ååå, gleder meg til å besøke Mathallen!

Linn

09.10.2012 kl.09:58

Det så ut som de vottene var veldig varme og gode, og luen var kjempefin. Jeg skal ta meg en titt innom nettbutikken så jeg også kan slutte å fryse i dette kalde været. Du var kjempefin i alt :)

Kristina

09.10.2012 kl.20:00

cakepooooops!! Er du mulig å lage disse sunne? har du oppskrift? :D

Madeleine

09.10.2012 kl.20:16

Deilig med ull! :D

Du, jeg så for en stund siden at du prøver å unngå melkeprodukter mtp huden. Jeg har en del uren/fet hud, og spiser mye melkeprodukter, så lurer på om jeg skal sjekke ut om det er melken som gir utslag (jeg var hos en naturterapeut en gang ang huden, og hun nevnte at melkeprodukter kunne være én faktor som gir utslag i uren hud.) Unngår du melk helt, eller er det noen melkeprodukter som du kan spise litt av uten at det gjør noe?

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Karoline

09.10.2012 kl.20:24

Madeleine:

Hei!
Det er absolutt verdt et forsøk dersom du har testet mye annet uten resultat. Bare vær oppmerksom på at du bare bør kutte ut én ting av gangen, hvis ikke kan det være vanskelig å teste hva det er du faktisk reagerer på. Dersom du vil teste melk må du fortsette å spise normalt av alt annet du har i kostholdet :)

Jeg var rigid i ca én måned. Da ungikk jeg alt av meieriprodukter: ost, rømme, yoghurt, melk, samt produkter med melk i: sauser, supper etc. Dette hjalp veldig mye for min del!
Jeg fant etterhvert ut at det var melkesukkeret (laktosen) som ga størst utslag på min hud og begynte derfor med laktosefrie produkter og soyamelk.
Ost inneholder lite laktose, derfor spiser jeg f. eks fortsatt cottage cheese i dag uten at dette gjør huden noe dårligere.

Lykke til!
Klem fra Karoline

Madeleine

09.10.2012 kl.21:14

Tusen takk for rask tilbakemelding!

Ok. Jeg tror jammen jeg skal prøve meg på en periode uten melk, så får jeg heller reintrodusere og se hvor mye jeg evnt "tåler" før det gir noe utslag.

Blir spennende å se om det fungerer! Kjekt å høre med andre som har erfaring med det! Ha en fin kveld! :)

Caroline

02.11.2012 kl.10:00

Er det den beige luen du har? Den ser så mye lysere ut på deg enn den gjør på nettsiden nemlig. God helg! :)

Karoline

02.11.2012 kl.18:58

Caroline:

Ja, det er den beige.
Utrolig fin i virkeligheten!!!! og varm ;)

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits