God morgen!

Åh! En deilig søndag morgen i heimen! Våknet av meg selv før kl åtte i morges. Det raslet litt i halsen da, noe jeg ikke ble så happy for å merke. Utrolig mange som er småsyke fortiden, kanskje ikke så rart når kuldegradene plutselig har kommet kastende på oss! Det kom frostrøyk ut munnen da jeg gikk til trening på denne tiden i går morges så nå har vel høsten offisielt ankommet. Håper en deilig kopp te med Pukka peppermint & licorice kan kurrere skurringen i min hals nå. Har ikke akkurat anledning for å bli liggende nå. Visste dere forresten at Pukka selges på iherb.com?! Kanskje bare jeg som er litt bakpå, men du finner hvertfall så og si alle sortene HER, til halvpris av hva det koster i Norge! Lite søndagstips :D

I dag skal vi en tur til Mathallen på Vulkan sammen med et vennepar. Gleder meg veldig til å ta en titt - Oslo trenger dette! Den offisielle åpningen av Mathallen er fredag 12.okt, men da syntes jeg heller at dere skal ta turen til Norges største brødtorg i Spikersuppa! Der finner dere meg med OBK - logo på ryggen. Håper vi ses, Mathallen er jo åpen forever ;)

Litt senere i dag skal jeg gi dere tips til ukemeny. Jeg og M har jo blitt superflinke på å storhandle hver mandag nå, og er på vår 7 ukemeny alleredet. Tenkte jeg skulle dele en av de med dere i ettermiddag så kom gjerne tilbake for litt inspo.


7 kommentarer

Julie Almestad Sævik

07.10.2012 kl.09:41

god morgen! :D

Celine

07.10.2012 kl.10:33

Elsker pukka!

Jeg lurte på en ting: Når var det du skulle bytte bloggplattform? :))

Ha en fin søndag videre!

lnvik

07.10.2012 kl.11:01

God morgen!

Alltid like gøy å lese bloggen din.

Jeg får mange gode tips, selvom det er noe jeg burde holde med oppdatert på jeg som holder på å utdanne meg i samme retning som deg.

Uansett. Veldig gode tips=)

Karoline

07.10.2012 kl.11:21

Celine:

Skulle ønske jeg kunne svare deg på det! Utrolig frustrerende at ting tar tid! beklager :(

// K

Merete

07.10.2012 kl.20:56

Hei!

Koselig blogg!

Et enda billigere tips til kjøp av Pukka-te er pukkaherbs.com, 20,- kr per stk! Og shippes fra UK, så frakttiden er ikke så lang. Er også mye annet å kjøpe der:-)

Ha en fin søndag videre!

Trude

07.10.2012 kl.22:46

Er deb Pukka teen good!? Kan den anbefales!? 😊

Karoline

07.10.2012 kl.23:27

Trude:

Denne er helt fantastisk god! Litt godteri ;)

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits