If You Snooze You Lose

Kastet i meg en shake 05:40 i morges, nå har jeg hatt en god time med både styrke og utholdenhet på SATS, og koser meg i dette øyeblkk med frokostmusli, bær og cc. 

Den grønne shaken koser jeg meg ikke med, den bare heller jeg ned uten å tenke så mye. Det er litt det samme jeg gjør når jeg står opp så tidlig. Prøver å ikke tenke så mye, bare stå opp, trekke på meg klærne og gå... Nå har jeg hatt to til tre morgenøkter hver uke i to måneder! Tiden har flydd så fort og jeg ante faktsik ikke at jeg hadde holdt på så lenge, før jeg telte etter i dag! Det er helt utrolig hvor mye jeg får ut av dagen når den begynner på denne måten. Har en liten ambisjon om å oppjustere til fire morgenøkter pr. uke fremover. Kanskje litt ambisiøst, men det er jo ofte høye mål som gjør at en strekker seg litt lengre. Uansett er jeg utrolig fornøyd med at jeg har fått inn denne rutinen. Det gjør dagene så mye enklere!

Nå skal jeg løpe avsted til jobb. Jeg er jo tilbake på kontoret denne uken, ettersom det er høstferie. Det har vært utrolig koselig og deilig! Merker at jeg har savnet jobben litt mens jeg har gått på skolen, men det blir fint å være tilbake på skolebenken på mandag også. Er stort sett ganske fint å studere!

 


2 kommentarer

Kristiane

05.10.2012 kl.08:04

DU = motivasjonen selv! SKAL komme inn i gode treningsvaner igjen snaaart. Jeg tenker at jeg ikke har tid pga skole, men spes morgentrening gjør jo bare at man føler at man får MER tid, fordi man har økt overskudd. Vinn-vinn;)

Oda

05.10.2012 kl.13:13

Du er så flink! Er så utrolig motiverende å lese bloggen din. :D Nå venter jeg bare på at foten min skal bli helt bra igjen så jeg kan trene igjen. Tipper formen har sunket betraktelig den halvannen måneden jeg ikke har trent nå, men det skal det bli gjort noe med!

Morgentrening er gull, selv om jeg ikke tror jeg kommer til å gjøre det de dagene jeg skal jobbe dagvakt siden jeg da må ut av huset 07.00..

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits