5 timer senere

Nå har jeg brukt fire timer av dagen i frisørstolen til hos hendrix hair. Guri så lang tid det tar med det håret, men det er så verdt det! Jeg har blitt så glad i de lange lokkene at nå kan jeg ikke se helt for meg hvordan det skal være uten. Eller, jeg vet jo hvordan det er uten... Bildet nederst til høyre er tatt da alle extensionene er ute av håret. Lengden er egentlig ganske fin, men det blir jo strakks mye tynnere da. Har ingen planer om å gå tilbake til gamle meg helt ennå. Krøller er livet. Smask!

I dag var det en ny frisør som tok seg av håret mitt. Ble utrolig fonøyd med de lyse stripene! De er akkurat så honning-ish som jeg hadde ønsket meg. *Stort glis og happyface* når jeg møter dyktige frisører!! Maria heter hun og hun skal følge meg opp fast fremover. Du finner henne hos Hendrix hair i Oscarsgate på Frogner.

Kjøpte med meg en ny omgang shampoo og balsam fra den nye merket Hempz Couture. Jeg har allerede testet produktene fra serien i over en måned nå, og de er ...FANTASTISKE! Skal fortelle mer om disse inklusiv et oljeserum fra samme serie om ikke lenge, men måtte bare vise dere dem nå ettersom de er helt outstanding! Mye bedre enn både Sprekenhus OG Moroccanoil.

 






4 kommentarer

Krusmynte

01.10.2012 kl.18:35

5 timer var da veldig lenge. Men når jeg ser hvor fint hår du har så er det virkelig verdt det:)

Karoline

01.10.2012 kl.18:50

Krusmynte:

Takk! :D

// K

Maria

01.10.2012 kl.22:20

Oppdaget bloggen din i dag og ville bare si at det var masse inspirerende oppskrifter her som jeg defintivt har lyst å prøve :) Veldig bra!

Kristiane

02.10.2012 kl.04:08

Ble så fint og naturlig, så de timene var det nok verdt! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com





Follow Me on Pinterest



Matbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits