Energized

Høsten er ofte den tiden på året hvor det er vanskeligst å motivere seg til å trene. Når det blir kaldt, mørkt og surt ute et det ofte lettere å krype inn i pleddet på sofaen enn å trekke på seg treningsklær og bli svett og sliten. Det er også mange som syntes det er ekstra tungt å trene om høsten fordi energinivået synker. Selv om været og mørket gjerne bidrar til at en føler seg trøttere og sliten i hverdagen, har det også stor betydning om en klarer å opprettholde gode vaner med trening og kosthold. Mer av den søte maten og uregelmessige måltider i sammenheng med mindre fysisk aktivitet bidrar i seg selv til at energinivået synker. Jeg fikk flere spørsmål av dere i forrige uke om jeg kunne skrive om hvordan man får energi i tunge perioder eller hvordan man kommer seg opp av sofaen. Tenkte jeg skulle gjøre det nå. 
Hva er din største utfordring når det kommer til trening i hverdagen?! Eller har du kanskje noen veldig gode rutiner du kan dele?!

 


6 kommentarer

Oda

03.10.2012 kl.17:44

Brae tips! :)

Selv har jeg aller mest lyst til å spenne på meg joggeskoene og dra ut på en forfriskende løpetur. Pga. senebetennelse i foten er det over en måned siden jeg har jogget eller gjort noe annet som belaster foten. Kjennes ut som det begynner å bli bedre nå, så jeg krysser fingrene for at jeg kan jogge igjen snart. :)

Forresten, hva skjedde med den headeren din? Skulle ikke du egentlig skifte i løpet av august? :p

Karoline

03.10.2012 kl.17:48

Oda:

Kjedelig å bli stoppet av en fot, men det er jo viktig at den blir ordentlig bra igjen også.

Det kommer ingen ny header før det kommer design... Akkurat det venter jeg veldig på! Håper alt er på plass snart.

// K

krusmynte

03.10.2012 kl.18:50

Så fine tips:)!

Jeg tror jeg er litt omvendt,for det er nå som høsten har kommet at treningslysten min har gått oppover:)

Ane

03.10.2012 kl.20:51

Du har så rett så rett! Man må bare slutte å lage unnskyldninger for seg selv =) hvor er jakken din fra forresten? Smashing!

Maria

03.10.2012 kl.21:09

For min del blir treningen nesten enda viktigere på høsten pga all energien det gir! Det er motivasjon nok for meg til å kommer meg av gårde selv om dørstokkmila særlig om morgnen er litt lengere med mørke og kulde ute.. Min erfaring er hvertfall den at som oftest får jeg MYE mer energi av å trene enn å droppe det. F.eks idag etter laaang dag på lesesalen hvor det egentlig fristet mest å dra hjem. Jeg kom meg innom treningssenteret, resultat: panda eyes workout og fantastisk følelse! Haha...

Karoline

04.10.2012 kl.14:28

Ane:

Takk, Ane!
Jakken er fra Mango :)

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits