Dere får bli med meg på sofaen i dag...

Denne uken har virkelig godt i ett og jeg kan ikke tro at det er onsdag allerede?! Jeg har hatt fulle dager og vært så sliten at jeg ikke har trent siden lørdag... Det føles helt forferdelig innvendig, men jeg vet at jeg har godt av litt avbrekk i blant. Overraskende nok går jeg noen dager i møte hvor det faktisk lyser treningstid i timeplanen. Kan ikke tro det egentlig. 

Lover dere å hente frem den "super-duper inspirerende" Karoline igjen også. Dersom dere kunne ønske på øverste hylle, hva vil dere helst at jeg skal skrive om da?! 


9 kommentarer

skraatak85

26.09.2012 kl.20:26

Jeg synes det er godt jeg at du tar deg litt fri. Studier er tøft og en kveld eller to i sofaen er bra for oss! Restitusjon vettu;) Jeg vil gjerne høre mer om studiene dine, synes det virker så spennende! Kanskje du kan skrive litt mer om timeplanen hvordan dere jobber...ha en fin kveld under teppet!

MU

26.09.2012 kl.20:30

Nå har du jo skrevet en del om det fra før av, men ønsker at du skriver enda mer om hvordan du strukturerer hverdagen din. Balansen mellom skole, trening, fritid og andre prioriteringer. Jeg finner det alltid veldig inspirerende, som feks guiden din til morgentrening :) Akkurat nå er jeg blitt syk mitt i starten av et nytt treningsprogram jeg er kjempe fornøyd med, veldig frustrerende.

Andrea

26.09.2012 kl.21:03

Mat!

:-D

Birgitte

26.09.2012 kl.21:24

Hei! Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din og syns du er superinspirerende og flott :) Jeg skal endelig komme i gang med trening og vil gjerne ha tips på god intervalltrening (hvordan legge den opp - er ingen langdistanseløper) og styrketrening man kan gjøre hjemme :) eventuelt om du kan linke til det hvis du har skrevet om d tidligere.

Keep up the very good job!

Renate

26.09.2012 kl.21:28

Du kan lage en guide for sushiglade sørlendinger, som skal ei helg til hovedstaden! ;)

Hehe.. Nei, spøk til side. Hvor finner man en bra sushirestaurant i Oslo, hvor man kan sitte og det faktisk er rent og pent? Alex Sushi har vi vel alle lyst til å besøke, men det er nok langt over mitt budsjett for tida =)

Nelle

26.09.2012 kl.21:34

Jeg vil gjerne se flere antrekksbilder, du har så fin stil!

Oda

26.09.2012 kl.21:46

Jeg vil veldig gjerne vite når det nye designet kommer! :D Er så spent hver gang jeg klikker meg inn her.

Utover det har jeg et ønske om at du skriver om hvordan man får energi i en en tung og stressende hverdag, og hvordan man på best mulig måte kan strukturere dagen sine. Sommerferien var utrolig avslappende for min del, og det var en stooor overgang å komme tilbake til hverdagen. Nå om dagen har jeg nesten ikke tid til "ordentlig" trening (som jeg kaller det, hehe) Får aldri tid til å løpe lange turer lenger, og i alle fall ikke skikkelig styrketrening! Presser treningen inn der jeg kan, noen morgentreninger blir det, men som oftest må jeg stresse gjennom programmet fordi jeg har begrenset med tid. Utover det løper jeg til jobb, men det er jo bare 7-8 km(!!!) Sjonglerer mellom trening, skole, jobb, venner, matlaging, lekser og familie. Får aldri tid til å sette meg ned og tenke over hva det er jeg faktisk holder på med. Håper du kan skrive om hvordan du strukturer dagen din:) Ser at det er et par andre som også lurer på det samme.

Karoline

26.09.2012 kl.21:53

Renate:

Jeg vil anbefale Lille Asia, som har restaurant i hegdehaugsveien eller på Grünerløkka. Her får du også andre asiastisk retter, ikke bare sushi. http://www.lille-asia.no
Cosmo thai sushi som ligger i Munkedamsveien rett ved Aker Brygge er også fresh!. http://www.cosmothai.no
Det er mange sushi steder som er freshe, men som er veldig typisk asiatiske og kanskje ikke så koselige å sitte på ut over kvelden.
Star sushi er f. eks et billig og bra alternativ til take away. :)

Kos deg i Oslo!

Klem fra Karoline

Kristianne

26.09.2012 kl.23:01

Jeg kunne ønske at du skrev om hvordan man kan komme seg opp av sofaen, gode studieteknikker, men mest av alt. Sunn og god hverdagsmat med enkle ingredienser som gjør godt for kroppen og gir energi og styrker immunforsvaret kanskje. Et nytt informerende matinnlegg :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits