Dagens inspoJeg får lyst til å bruke flere timer på kjøkkenet når jeg ser disse bildene, og etterpå vil jeg boltre meg med mitt Nikon! Det beste med slike bilder er at du selv kan bestemme hva oppskriftene skal bestå av. Sunt eller mindre sunt, det er opp til deg! 


3 kommentarer

Kristiane

26.09.2012 kl.00:04

Er så gøy med lekre matbilder:) Og du har helt rett, sunt kan se like morsomt ut:)

Kine

26.09.2012 kl.08:04

Det hadde vært gøy hvis du kunne prøvd en litt sunnere versjon av pai? :) Kan en f.eks bare bruke fibramel istedet for hvetemel?

Emilie

26.09.2012 kl.20:42

Kine: Nå er ikke jeg Karoline, men jeg har laget en sunnere versjon av pai engang, med fibramel og kesam i stedet for mye av smøret! Funket veldig fint! Paiformen bør bare smøres litt først, fordi det er mindre fett i deigen :)

Elsket disse bildene, Karoline :) Herlig med matinspirasjon!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits