Get ready

I dag startet dagen med morgentrening som planlagt, til tross for at de ansatte på SATS hadde forsovet seg! ...Er ikke det irriterende? Når man står opp ekstra tidlig bare for å være effektiv, også er ikke senteret åpent når en kommer? Heldigvis tenkte jeg kvikt og løp til SATS på National i stedet. Veldig greit å bo sentralt i slike tilfeller. 

Etter skolen og et par møter, var jeg en tur hos Hendrix i Oscarsgate for å heise opp noen extensionfester. Deretter sveipet jeg innom Zara og tok med meg disse to    go´bitene hjem. Kjolen har akkurat det snittet jeg elsker og er ikke detaljene på skuldrene fantasikske?! Den gir meg litt Balmain feeling og det gjør ingen ting! Veske med studs har jeg lett etter en stund nå, og denne kan absolutt gjøre jobben. 

Nå står jeg på hode ned i en cakepops porsjon, for i morgen: trommesolo... Skal jeg ha 14 gode venner på 25´års fest!!! Kan ikke tro at jeg faktisk er på vei til å bli såå gammel (!) Haha. Jeg lever på det at alle aldre har sin sjarm, men likevel, 25? Det er noe helt spesielt! 

Håper dere går en fin helg i møte sweeties? Jeg oppdaterer dere med noen bilder i morgen (spesielt på instagram= alakaroline), skal jo tross alt kokkelere 4 retter!


9 kommentarer

Så fine godbiter du fikk med deg hjem! Ha en fin kveld:)

Karoline

21.09.2012 kl.20:32

¤Malene:

Takk for at du syntes det, Malene!
Ha en deilig fredagskveld du også ;)

Klem fra Karoline

Conniero

21.09.2012 kl.20:37

kjempekult!

Tran Nguyen

21.09.2012 kl.20:42

Så stilig veske!! Håper du får en fin fredagskveld :)

xx

Karoline

21.09.2012 kl.21:36

Koselig at dere liker vesken, det gjør jeg å! :D

Klem K

ckms

21.09.2012 kl.21:39

Kjempefint antrekk:)

Hyggelig med kommentar tilbake;)

Gina Elena

21.09.2012 kl.22:02

Så fin kjole og veske! Ha en flott fredagskveld da, og kjempe fin blogg :)

Muffkid

21.09.2012 kl.22:03

Elsker kjolen! :]

Renate

21.09.2012 kl.22:19

Elsker kjolen! (hadde jeg bare kunne gått med en sånn altså...)

Lykke til i morra! =)

Jeg skal selv i bryllup til min søster, så det blir jo bare helt fantastisk =D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits