It´s a...

DEAL! Guri land. I morges da vekkeklokken ringte, dealet jeg med min sanne viljestyrke! Det var en sånn morgen hvor jeg verken visste hva jeg hete eller hvilken dag det er... Fun.

 

Det var i det øyeblikket jeg la ut dette bildet på instagram, og med følgende spørsmål: Senga / SATS / senga?! Den irriterende lille stemmen i hodet som prøver  å få deg til å tro at du helst bare vil krype tilbake under den varme dynen en god time til. Akkurat da, når klokken er 05:25 føles det som jeg er den eneste i verden som står opp så tidlig. Bah! 

Når jeg likevel har klart å tenke to tanker og kommet meg ut på badet, kan jeg like godt ta på treningstøyet å prøve å komme meg ut døren også. Og på dette tidspunktet bør det finnes hvertfall to gode grunner for hvorfor jeg skal pine meg videre ut døren, for så å gi alt jeg har, noe som inkluderer puls i 180 klokken 06 om morgenen! Dersom jeg har disse to svarene parat, som i dag lød som følger: "I ettermiddag skal du handle mat til et helt kalas, noe som betyr at du kommer hjem nærmere 18, deretter skal du bake kake OG skrive prosjektnotat som skal endes av sted på mail før kvelden er omme". Vil viljestyrken kicke inn og si seg helt enig i at denne økten er på sin plass. 

Dersom du lurer på hvordan denne storyen endte, kan jeg si at når jeg først kom til SATS føltes det mer en godt å løpe 4x4 intervaller i favoritt tempo. Men som dere kanskje skjønte var ikke veien dit en dans på roser akkurat i dag...

Vi har ulike opplevelser av hva som føles slitsomt og uoverkommelig, og flesteparten av oss har mange "gode" svar på hvordan en skal unslippe det kjedelige slitsomme.  Kanskje du opplever denne følelsen når ettermiddagen kommer og treningstiden nærmere seg?! I denne situasjonen kan det hjelp å ha like mange eller hvertfall like gode svar på hvorfor du skal klare å gjennomføre, som hvorfor du skal la være. For min del er det ofte dette resultatet står og faller på. Lag en deal med deg selv, og ha gode argumenter hvor hvorfor du skal klare å holde det du lover. Det hjelper!

...Nå skal jeg legge meg, for i morgen tidlig har jeg planer om å gjenta suksessen fra i dag forhåpentligvis litt mer opplagt. Natta!


2 kommentarer

Frøken Mat

21.09.2012 kl.13:58

Jeg pleier å si til meg selv (de dagene jeg ikke orker å trene, men bare vil hjem på sofa'n) at jeg ikke får dra hjem før jeg har vært innom treningssenteret og skiftet. Og når jeg står der med treningstøyet på drar jeg aldri hjem. Lett å lure seg selv:D

Henriette

22.09.2012 kl.22:57

Så utrolig sterk og motivert du er! Forbilde:)

Hvilken hastighet løper du 4*4 på?

Klem<3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits