Do the things you love

I går var verdens mest hektiske og slitsomme dag. Det var derfor jeg ikke kom innom å sa hei til dere heller. Jeg hadde rett og slett ikke lyst til å komme inn her å spre dårlig stemning,  jeg tror at uansett hva jeg hadde skrevet i går, så ville det skinne igjennom at det var en dårlig dag. Dere fortjener bedre enn det! I stedet for å grave meg ned i en klagende bloggpost til dere, brettet jeg heller opp armene og lagde noe godt til meg selv som jeg kan få den glede av å dele med dere i dag! Dere må derimot smøre dere med litt tålmodighet, klokken tikker og jeg skal ut av huset om ti minutter. Oppskriften kommer derfor i kveld!  Hvis dere er nysgjerrige på hva det skal bli kan dere jo ta en titt HER :D

 


2 kommentarer

lise

11.09.2012 kl.19:00

Hei Karoline!

Jeg løper intervaller på morgenen på mølla, er blitt inspirert av deg med morgentrening! men jeg begynner å gå litt lei de to intervallene jeg bytter mellom. har du noen tips på effektive intervaller på 30 min?

Lise :)

Karoline

13.09.2012 kl.07:29

lise:

Hei Lise!
Intervaller kan varierers på mange måter. Nå vet ikke jeg helt hvilke intervaller du liker eller har kjørt frem til nå, men jeg kan jo gi deg et eksempel på en jeg ofte varierer med.

Jeg begynner med oppvarmin på 10 min. Deretter løper jeg fort i to minutter (her velger du den hastigheten du opplever som rask og som gir deg god puls gjennom hele sekvensen). Videre løper jeg rolig ett minutte. Deretter øker jeg hastigheten til 0,5 eller 1 km raskere enn den forrige intervallen. Slik fortsetter jeg til jeg har løpt intervaller i til sammen 15 - 17 min (totalt ca 28 min). Trapper tilslutt ned med 3 - 5 min nedvarming.

Å øke intensiteten ved vær intervall gir deg god og utfordrende progresjon gjennom økten. :)

Lykke til!

// K :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits