Magazine Fun!

I ettermiddag var jeg en tur innom Beautyspot for å fylle på med litt nye, lange vipper. Med meg på slep hadde jeg to fotografer! Resultate kommer i et magasin jeg digger om bare en liten måned!!

På vei hjem var jeg innom Sats for 20 raske minutter på møllen. Noen ganger, når dagen er så fullbooket som det den har vært i dag, er 20 minutter en seier i seg selv! Etter at jeg kom hjem prøvebakte jeg en muffinsoppskrift og nå ligger jeg rett ut på sofaen med NRK og matdebatt på TV. Anbefaler deg å ta en titt dersom du er interessert i hva maten EGENTLIG inneholder, og om vi er fornøyd med det?! Liker Hellstrøm, han kan alltid få sagt det.


3 kommentarer

Henriette

06.09.2012 kl.22:24

Det blir spennende å se det ferdige resultatet!

Du er så utrolig effektiv:)

Er det fremdeles "tilbud" på vippe extension?

Ha en fin kveld videre:)

Karoline

06.09.2012 kl.22:30

Henriette:

Enig!
Takk for det :D
Ja, på første behandling får du 15%!!

Klem fra Karoline :)

Frøken Mat

07.09.2012 kl.10:58

Ja, jeg satt og jublet og klappet når Hellstrøm og Mona fikk sagt noe. Bra debatt igår, skulle bare ønske den varte litt lenger :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits