Kom i gang med morgentrening!

Etter at jeg nevnte at jeg aktivt skulle begynne å trene om morgenen denne høsten, fikk jeg flere spørsmål. I dag har jeg satt sammen mine 7 viktigste tips til hvordan du kan klare å bli en effektiv morgentrener:

Det høres kanskje håpløst ut, men jeg anbefaler å gi det en sjanse! Følelsen når du er ferdig er ubeskrivelig og jeg har hele resten av dagen til å gjøre alle de andre tingene som må gjøres. Å slenge seg på sofaen etter jobb eller skole er noe jeg har til gode å prøve. Ser ut som jeg kan få tid til det nå!  Min opplevelse er at når jeg først kommer inn på SATS er senteret fullt av andre morgenfugler og klokken kunne like godt ha vært 5PM... Kroppen orker mer enn du tror på denne tiden av døgnet. 

Får du lyst til å prøve?! 


11 kommentarer

christine

03.09.2012 kl.14:16

Morgentrening er så digg!:) det beste er at man får fullstendig OVERLOAD på energi etterpå :D

Hanne

03.09.2012 kl.17:45

Så sprek du er! Jeg liker morgentrening i helgene, men prioriterer søvn fremfor trening i skolehverdagen. Vg3- da trenger jeg den søvnen jeg kan få :P hvor mange dager i uka trener du om morgenen?:)

Nora

03.09.2012 kl.17:49

Ettersom jeg står opp kl seks for å komme meg på jobb fra før av tror jeg ikke dette er noe for meg ;) Er ferdig forholdsvis tidlig da, så funker fint med trening etter jobb :)

(Hvordan begynner man passivt å trene om morgenen forresten..? hehe, måtte bare :p)

Oda

03.09.2012 kl.18:15

Tror ikke jeg skal ha mål om noen morgenøkt de dagene jeg skal ha dagvakt på jobb iallefall, da må jeg jo gå hjemmefra kl. 7! :o

Men ellers er det veldig godt å starte dagen med å svette litt. :)

Reidun Beate

04.09.2012 kl.02:05

Skulle gjerne gjort dette, men med et lite barn i huset, så er jeg helt utslitt tidlig på morgenen og all energi går til henne. Hehe. :-) Men trening blir det senere på dagen i allefall :-)

Karoline

04.09.2012 kl.07:32

Reidun Beate:

Det er jo forståelig! Det er jo absolutt ikke behov for å stå opp i otta dersom man har god tid ut over ettermiddagen! :)

Klem K

Krusmynte

04.09.2012 kl.14:58

Høres veldig deilig ut å klart å vært så effektiv om morgenen;). Der sliter jeg veldig selv:)

Mill

04.09.2012 kl.19:42

Morgentrening er definitivt best!! Har gjort det så lenge jeg har gått på skole, men nå som jeg har full jobb fra 08 blir ikke dette noe av siden treningssenteret mitt ikke åpner før 06.30, og da rekker jeg rett og slett ikke før jobb :( Savner morgentreningen! Det jeg heller trenger nå, er inspirasjon til å trene etter arbeidsdagen er over ;)

Maria

04.09.2012 kl.22:17

Elsker også morgentrening! Selv om det er et slit å få opp øynene om morgenen, men så deilig så fort man kommer seg ut og spesielt etterpå! Likte how-to-lista di! :D

Karoline

05.09.2012 kl.17:32

Maria:

Helt enig med deg! Takk ;)

Klem K

Kine

05.09.2012 kl.18:26

Ja, morgentrening er fantastisk straks man krysser dørstokken. Likte tipset om shake til frokost, det skal prøves! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits