Let´s start with a milkshake in the morning!

I dag krøp jeg ut av senga 08:10 og var ute av huset 15 minutter senere. Det er så koselig og gi min bedre halvdel et lite kyss på skinnet og hviske i øret at jeg er tilbake om en drøy time. Det er best slik. Han sover om morgenen, jeg trener. 

Jeg hev i meg en ny milkshake på vei ut døren. Mmm den ble så god!! I dag blandet jeg soyamelk, fryst banan, litt havregryn og DENNE sjokoladesausen. Heaven! Hadde selvfølgelig glemt å sjekke når SATS åpnet på en lørdag, eller jeg var helt overbevist om at det var kl 08...  Det viste seg at det var en time senere og jeg ble derfor stående å trippe utenfor døren i over 20 min! Når vi endelig slapp inn og jeg omsider kom meg på løpebåndet puttet jeg Loreen - My Heart is Refusing Me på full guffe. Har du hørt den låten?! Virkelig en favoritt som ligger på alle mine spillelister akkurat nå. 

Nå må dere ha en riktig fin og sporty lørdag alle sammen! Jeg skal ut å nyte sola - den skinner på Oslo i dag <3 Lykke! 


6 kommentarer

Julie Almestad Sævik

01.09.2012 kl.11:16

Ha en fin dag :D

christine

01.09.2012 kl.11:18

Den er sur ;-) Godt det bare var 20 min du måtte vente:)Håper du får ein knallfin lørdag:)

Karoline

01.09.2012 kl.11:18

Julie Almestad Sævik:

Takk! Du også :D

Klem K

Emilie Møller-Olsen

01.09.2012 kl.17:52

Ah, kjedelig og måtte vente så lenge. Har selv opplevd det samma :-) Håper du fikk en god økt!

Ha en fin kveld :D

Benedicte KK

01.09.2012 kl.20:47

ooh, så fin veske - hvor er den fra?

Håper du har hatt en flott lørdag fine Karoline :-)

Karoline

02.09.2012 kl.12:30

Benedicte KK:

Takk! Den er fra Zara faktisk :D
Håper du også hadde en fin lørdag i går ;)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits