Natural Choice

De to første ukene på Emergence har flydd av sted, kanskje ikke så rart ettersom vi gjør noe nytt hele tiden! I går og i dag er vi igjennom vårt første "mini-prosjekt". Gårdsdagen ble brukt til å intervjue en tidligere student og vi benyttet selfølgelig anledningen til å snike til oss litt inside information. Etter samtalen satt vi igjen med tusen inntrykk og en stor dose nervøsitet, hvertfall hos undertegnede! Vi skal igjennom så mye dette året. Mye jeg ikke helt vet hvordan jeg skal være i stand til å takle... Kanskje jeg forteller dere noe etterhvert, kanskje jeg holder det for meg selv. Hvem vet?! 

Jeg fikk hvertfall lokket gruppen min med til mitt nye favoritt sted og det jeg kategoriserer som et it-sted på Frogner akkurat nå. Fresko Selvfølgelig! Grønne juicer og saftige sandwicher er det de kan by på og de gjør det sååå bra! ...Nå skal vi hive oss ut i årets først, ordentlige pressentasjon for medstudenter og ledelse. Wish me luck!


Én kommentar

Cecilie Lykke

31.08.2012 kl.10:17

Fresko har kjempegode smoothies! Masse lykke til, du kommer til å klare det helt fint, frøken :-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits