The Essential Woman

Bringebær med sjokoladesaus til frokost? Ja takk! I sommer bestilte jeg denne sjokoladesausen fra Barlean´s hos Iherb.com selvfølgelig. Jeg er så svak for sjokolade og når jeg først får cravings så må, mååå jeg bare ha! Greit at det finnes sjokladesaus som er litt sunnere da, og som faktisk kan spises til frokost! 

Etter en hard slosskamp med kettlebells´ene (som selvfølgelig jeg vant) og en lang varm dusj fem over syv i går morges, disket jeg opp med denne desserten av en frokost. Hvis du tenker sånn nå: "sjokolade om morgenen, det får ikke jeg lyst på..." så skal du huske på at jeg faktisk hadde vært våken to timer allerede og definitiv var sugen på noe søtt ettersom blodsukkeret var lik zero etter treningsøkten. Uansett, sjokolade om morgenen kan faktisk være ganske digg, hvertfall når det er av det sunnet slaget!  Denne frokosten består av 1 dl havregryn, 3 dl vann, 1 ss vaniljeekstrakt, toppet med 1 dl tinte bringebær, litt sjokoladesaus og soyamelk.

The Essential Woman inneholder linfrøolje som er en super kilde til omega 3. I tillegg er den 100% vegetarisk for dem som er opptatt av det. Den inneholder ikke sukker, men er søtet med exylitol som er et naturlig søtningsmiddel.  Du finner denne og flere lignende produkter HER. Husk rabattkoden BOC065 hvis du vil få 5$ off ;)

 


6 kommentarer

Rita

30.08.2012 kl.13:00

Iherb har jammen mye kjekt :)

IngridsBlogg.no

30.08.2012 kl.13:30

Nam! Denne skal bestilles! Takk for tips Karoline :)

Helene

30.08.2012 kl.19:58

Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!

You can get one too!

>> minecraftcodes.me <<

Kristiane

30.08.2012 kl.20:55

Så digg! Men hva skjedde egentlig med den nye headeren din? De to som valget sto mellom var jo så fine:)

Karoline

30.08.2012 kl.21:07

Kristiane:

De er på vei! Vi holder på å utarbeide en helt nye og fresh blogg, derfor kommer ikke headeren før denne er klar. Den jobben har stangert litt, men nå er den på gli og jeg tror ikke det er lenge til dere finner meg på en helt annen side ;)

Klem K

Kristiane

03.09.2012 kl.01:56

Så spennende da:) Gleder meg til å se hvordan det blir!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits