Burgunder, Kon Tiki og Martini cocktail

Jeg har fått helt hang-up på alt som inneholder burgunder om dagen. Vet at jeg ikke er alene om det. På fredag gikk 9 av 19 jenter i klassen med akkurat denne fargen. Sånn er det med en verden full av kjedebutikker... Min bukse er fra MQ, etter å ha prøvd en god del forskjellige i denne prisklassen var dette absolutt favoritten! I går hadde M og jeg kino+tapas date. Vi var en tur på Gimle å så Kon Tiki (fabtastisk film!)  etterfulgt av tapas på Schiller's. Har dere prøvd den tapasrestauranten?! Vet at den ligger både her på Frogner og på Yongstorvet. Så utrolig god mat, koselig innredning og fine prise. Anbefales på det sterkeste.

Før vi gikk gjenotok jeg suksessen fra fredag å lagde (etter M's idé) en liten drink av Martini Bianco, fryste bringebær og eplejuice. Det er et smart tips å bytte ut sprit med vin eller hetvin dersom du vil ha en drink med mindre kalorier. Kjør 2 dl fryste bringebær og 1 dl elpejuice i en blender, når det er flytende tilsetter du ønsket mengde Martini. Bland godt en gang til, finn frem en sil og sil drinken over et cocktailglass. Mmm! 


5 kommentarer

Emilie Jørgensen

26.08.2012 kl.20:09

Likte outfitet! Så godt ut :-D

ckms

26.08.2012 kl.20:11

Var den bra?

Hyggelig med kommentar tilbake;)
Så fin den buksen var til deg. Kon tiki gleder jeg meg til å se:)

Hennie Lyngstad

26.08.2012 kl.20:42

Likte klærne dine :D

Kristiane

27.08.2012 kl.05:25

Beige+burgunder=veldig lekkert!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits