Omelett og ny Mac

Våknet i dag, og fikk med en gang en skikkelig god lørdagsfølelse! Det var fortsatt tretti minutter til vekkerklokken skulle ringe, og da passet det fint å liste seg ut å smekke sammen en deilig omelett til meg og min kjære. Nytt Stellamagasin og en deilig kopp ingefær, sitron og vaniljete fra Yogi gjorde min lørdagsmorgen. Så godt!

Etter en lang frokost og en meget kort joggetur gikk vi ut for å spise lunsj på et nytt favorittsted på Frogner, etterpå streifet vi innom Humac hvor jeg ble den heldige eier av en ny mac! Endelig, etternøler som jeg er... Nå tripper M i døren, vi skal ha kino+tapas date og jeg er sen som vanlig! Håper dere har hatt en fin lørdag der dere er? Oppskrift på deilig omelett finner dere forresten HER, jeg la til litt bønner denne gangen ;) Blogges!


2 kommentarer

Mac er best :) kos deg i kveld :)

Karoline

25.08.2012 kl.22:21

Lidenskap for ein sunn livssti:

Ja, jeg hører jo at folk sier det... Tror ikke det tar lang tid å få meg overbevist ;)
Ha en fin kveld du også!

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits