Friday Goes Green

Startet dagen med en grønn'en i dag, som vanlig. Blanding av halsbettenelse og hodepine kureres godt ved hjelp av denne shaken med eple, fersk ingefær og Green Vibrance.  Nå skal jeg snart kaste meg over iherb universet og bestille en rekke nye gode, grønne saker! Dersom du syntes smaken er litt vel vanskelig å vende seg til, kan du tilsette en halv banan - det gjør susen! 

Har hatt en lang infodag på mitt nye studiested i dag, og i dette øyeblikk ligger jeg rett ut på sofaen. M lager middag ved hjelp av Ole Jonnys Gourmetbok som er en favoritt her hjemme. Den kan (nesten) gjøre enhver kløne på kjøkkenet til en mesterkokk. ...Hvis du legger litt godvilje til ;) Nyt fredagen, alle fine mennesker der ute! #fridayinlove


4 kommentarer

Utrulig fin dongeriskjorte! Kor har du kjøpt den? :)

Anne

24.08.2012 kl.23:18

Det er så kjekt med iherb innleggene dine!

Det hadde vært supert viss du kunne lagt ut (enda) en oversikt over anbefalinger og triks. Jeg prøvde meg nylig på en bestilling selv, men rotet meg vekk i jungelen av lover og regler (H og L varer, samt hva som er best av t.d. spirulina og annet grønt til smoothier). Fryktelig forvirrende for en stakkars førstegangs bruker ;)

Katrine

25.08.2012 kl.16:12

Bruker du spirulina alene ? Isåfall, hvilken?For ser at de har sluttet med Pure planet sin på iherb som alle sier er den beste, nå har de bare Now foods sin som ikke er bra har jeg hørt. Jeg har så lyst på noe grønne saker, men blir så usikker når jeg hører så mye forskjellig. For min del er det viktig at den er økologisk og ren :)

Katrine

Karoline

25.08.2012 kl.22:20

Lidenskap for ein sunn livssti:

Takk! Den er fra Michael Kors.

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits