Min egen dusj

Endelig hjemme etter tre dager på tur i Nordmarka! Vi hadde selvfølgelig svært dårlig vær store deler av turen og mine joggesko har aldri vært mer sølete... Traff mange interessante mennesker og tror det lover godt for et år i prosjektgrupper. Jeg var et så ekstremt dårlig bloggeksemplar denne gangen og har bare tatt ett eller to bilder med iphonen på hele turen, de kom omsider ut på instagram etter at jeg hadde gått to runder rundt hytta for å finne 3G dekning.Typisk meg. Etter tre dager som ny student har jeg fått svar på at prosjektledelse definitivt er noe for meg, men at fotturer i regn og gjørme er noe jeg aldri kommer til å like. Helt greit at vi skal være innendørs heretter. 

Det er så godt å være hjemme igjen! Jeg trives best med min egen dusj og et fresht toalett. Bare å innrømme det. Nå har jeg endelig tatt en lang, varm dusj og ligget på sofane med deilig fuktmaske fra (R) Revolution. Vet at det ser ut som et spøkelse når jeg har den på, men den er jo helt fantastisk deilig! Huden blir så myk og strålende etterpå. Det står veldig lite info om produktet på pakken dessverre, del lille som står er på italiensk, men hvis noen har spørsmål kan jeg høre med nathalie neste gang jeg er der. Jeg fikk et eksemplar forrige gang jeg var hos WahWah. De selges i 4 pakk og hver serviett kan brukes to ganger (sponset produkt). Nå skal jeg finne ut hva jeg skal smekke sammen til middag i kveld, det blir venninnebesøk og en aldri så liten feelgood film - gleder meg! 

Vinneren av boken "I boks" er kåret! Tusen takk for at over 200 av dere deltok i konkurransen. Det er kjempe gøy! Den heldige vinneren ble bloggeren bak detlillemirakel.blogg.no, du har fått mail!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits