Quick Tortilla Calzone

Tidligere i sommer fikk vi servert en utrolig god calzone som forett i et grillparty. I går fikk jeg lyst til å prøve å lage noen lignende igjen, men med et litt annet fyll. Dette er jo ikke akkurat å finne opp krutte, men hvem har sagt at alt må være så komplisert hele tiden?  Å  lage calzone av tortilla er jo faktisk helt genialt! Raskere (og sunnere) pizzabunn skal du lete lenge etter, så lenge du velger fullkornstortilla da ;)  Og det gjør du vel, alltid?!

I denne calzonen kan du ha akkurat hva du vil, men det som gjør den ekstra god, er philadelphiaosten som smøres på bunnen. Velg den du syntes er best, jeg brukte "urter og hvitløk". 

Et tips for at lefsen skal henge godt sammen er å smøre litt ost på kanten av den delen du ikke har fyll også, da klistrer det seg lettere sammen. 

Brun hver side lett i en panne. Legg dem deretter i ovnen på 200*C i ca 6-8 minutter. De kan selvfølgelig også grilles, veldig enkelt og da trenger de ikke å legges i ovnen. 

Server calzonen med en frisk salat. Uansett hva man lager bør man tenke over at det alltid skal være noen grønt på tallerkenen! Dagens lille pekefinger...

Veldig godt! Ble raskt en favoritt her hjemme - kanskje vi pensjonerer den andre pizzaoppskriften?! Tror egentlig ikke det ettersom jeg allerede mens jeg lagde det hele savnet å ikke bruke min kjære assistent. Uansett er det et veldig godt alternativ, og smart dersom du har tortillalefser til overs. Jeg er vel ikke den eneste i verden som lurer på om jeg skal gidde å spare på de to som ble igjen etter tacomiddagen? ehee.. (Vi har jo så liten fryseboks).

Håper det fristet hvertfall?! Nå skal jeg kurere kveldens søtsug med et glass fruktfest! ELSKER fun light frukfest for tiden. Kommer rett etter cottage cheese som fortsatt ligger på en solid 1.plass :p


9 kommentarer

Ann Kristin

13.08.2012 kl.23:08

den så go ut... må prøves her hjemme tror jeg:)

Julianne

14.08.2012 kl.16:24

Dette var en fin en! Skal absolutt testes ut :-) Ha en fin dag!

victoria

14.08.2012 kl.20:27

men tortilla lefsene er jo bare halvgrove? Vet du om det finnes 100% grove?

Karoline

14.08.2012 kl.20:40

victoria:

Ja, det er de, dessverre! Nei, det tror jeg ikke.

// K

Cecilie Lykke

15.08.2012 kl.22:26

Mmm, så godt dette så ut! Kanskje jeg skal lage det til helga :)

Hanne

23.08.2012 kl.07:49

Nam, så deilig :D Dette må prøvest ut! Takk for tips :)

Line

16.11.2012 kl.21:00

Takker for oppskrift! Lagde dette til middag i går, med en stor bolle salat ved siden av, og det var veldig godt samt lettvint å lage. Perfekt :) :)

Karoline

17.11.2012 kl.16:45

Line:

Herlig å høre, Line!
Nå ble jeg glad :)

Klem K!

Kristin

10.03.2013 kl.17:21

Knallgod :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits