Ny energi!

For en god morgen dere! I dag kunne jeg ENDELIG knyte på meg treningsskoene igjen etter to uker med hvilepuls. En så utrolig deilig følelse å svette, slite og pushe seg selv igjen. Jeg var i helt elendig form da. Guri malla. Hadde store problemer med 4x4 intervallene og måtte legge dem mye lavere enn jeg bruker å gjøre, det hadde jeg selvfølgelig planlagt også ettersom det er viktig å ta det litt rolig etter sykdom, men likevel, jeg hater når jeg faktisk innser at dette var det tempoet jeg kunne makte denne dagen. Det fine med det hele er at nå kan jeg sette høye mål fremover og oppleve at jeg når dem. Etter et avbrekk fra treningen går det nemlig raskere å se fremgang sammenliknet med en lang periode uten pause. Det blir det motivasjon av!!

I skrivende stund sitter jeg med dryppende vått hår og en god porsjon cc, vaniljekesam, blåbær og valnøtter. Skal straks ta på med noe søtt og sommerlig og møte Elize i en park. Er strålende vær i Oslo i dag. Håper dere også har en fin og solig lørdag? Puss så länge!

 
4 kommentarer

Deilig da..Kos deg videre og ha en flott dag:)
Det er litt dritt ja, men det kommer seg fort, heldigvis :)

Nora

11.08.2012 kl.22:48

Kjenner til det, har hatt lungebetennelse i en måned nå. Et par antibiotikakurer senere er det hardt å sette i gang med første løpetur! Nå går det i det minste bare oppover med formen :) Fin lørdagskveld til deg også!

Maren

11.08.2012 kl.23:09

Hvor fort løper du 4 x 4 på?:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits