Kylling på salatseng

Tenkte at jeg skulle gi dere et lite middagstips i dag! Denne salaten, eller kyllingfileten med salat er så utrolig gooood! Det som er så enkelt med den er at du kan steke kyllingfiletene akkurat når det passer deg, for den skal uansett være kald når den serveres (hvertfall syntes jeg den er ekstra god når den er kald...). 

Begynn med å brune kyllingfiletene lett, ca 1 min på hver side. Ha dem deretter over i en ildfast form og inn i ovnen på 200* C i ca 20 min. Avkjøl etterpå.

Du kan egentlig ha hva du vil i denne salaten, men her har jeg Baby leaf mix, cherrytomater, avokado, oliven og fersk mozzarella ost. Har fått helt dilla på pepper over grønnsaker i det siste, så er en god dose pepper også - spesielt på avokadoen, mozzarellaen og tomatene, og på kyllingen da!

Forfriskende, utrolig mettenden og sunn middag eller litt stor lunsj om du vil...  Håper du fikk lyst til å prøve?! 

 


8 kommentarer

Nammis, så deilig det sg ut:)
Så kjempegodt ut!:)

Rita

09.08.2012 kl.11:24

For en deilig og frisk salat! Elsker pepper på grønnsaker jeg også, morsomt hvor mye man kan variere salaten bare ved å bruke forskjellige krydder.

Oda

09.08.2012 kl.16:43

Så bra deilig ut! Det MÅ jeg prøve en dag! :)

Cecilie Lykke

09.08.2012 kl.17:12

Mmm, kyllingsalat er så godt! Lenge siden jeg har spist det nå :)

Cathrin

09.08.2012 kl.17:21

NamNam! :D

Oda

09.08.2012 kl.17:23

Dette ble min middag idag! kjempegodt :-) meen hvor blir det av den nye headeren din? den var jo såå fiiin!

Karoline

09.08.2012 kl.18:40

Oda:

Så koselig! Jo, den er på vei, men det er noen ting som må gå i orden først :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits