Viva la...

Vi har jo så vidt kommet hjem fra ferie, men nå har vi sannelig bestilt en ny! Ikke en hvilken som helst ferie heller, Vi reiser til MEXICO!!! Åh, jeg elsker å ha noe å se fram mot, og en bedre godbit gjennom høsthalvåret tror jeg man skal lete lenge etter. To uker i januar, når snøen laver ned og gradene kryper godt under null kan jeg endelig trekke på meg bikini igjen. Gleder meg som et barn!! Vi skal bo på et femstjerners Golf og Spa resort i Akumal, langs Riviera Maya. Suiten vår har privat jacuzzi og takterrasse, og et steinkast fra hotellet ligger TAO Wellness center hvor de blandt annet har Yoga klasser og ellers gode treningsfasiliteter. Jeg har aldri vært i Mexico tidligere, noen av dere som har vært der?! Satser på at det blir en helt fantastisk reise! Nå er det bare litt kjedelig at det er lenge til da, men tror tiden går fort - jeg går nemlig en spennende tid i møte! 


15 kommentarer

For noen heldiggriser dere er. Så helt fantastisk ut der!
ååå, så digg å ha noko å glede seg til!!!:) Du er heldig!!! Eller, man velger jo sjølv kva man vil bruke tida si på, vil påstå ay du bruker den fornuftig! Trur eg må bestille meg ei reise eg og :)

maren

10.08.2012 kl.12:04

Ah, det ser spennende ut:) Jeg bodde i Mexico i 3 og en halv måned jeg, i Playa del Carmen som ligger i Riviera Maya. Så hvis du lurer på et eller annet, så er du mer enn velkommen til å spørre:)

Alexandra

10.08.2012 kl.12:42

Jeg har vært i Tulum, der hadde de veldig vakker strand. Hovedstranda er hvit og ren sånn som på postkort. Vi leide også sykler å syklet til stranda som lå innenfor naturreservatet. Her var det en del tang på stranda, men det var allikevel så øde og vakkert at vi bestemte oss for å bade nakne! Sykkelturen var verdt utflukten i seg selv. Og så er du nødt til å prøve bailyes colada! Og dra til noen av Maya-ruinene er et must når man først har reist halve jordkloden.

Alexandra

10.08.2012 kl.12:43

Playa del Carmen er forresten litt upersonlig og veldig utbygd. Men man kan hoppe i fallskjerm på stranden der ;)

Karoline

10.08.2012 kl.13:22

Alexandra:
Å så fint å høre! Vi skal bo i Akumal, og jeg har forstått det som at det ikke er så lang vei til Tulum - fikk veldig lyst på den sykkelturen :D Leide dere sykler i sentrum, eller hvordan gjorde dere det?! Vil gjerne ha tips, adresser etc ;)

Klem fra Karoline

Karoline

10.08.2012 kl.13:24

Alexandra:

Det blir sikkert ikke så mye tid vi bruker der, drar heller vestover mot tulum :) Takk for tipset!

L

10.08.2012 kl.13:59

Jeg bodde i Mexico et halvt år, og reiste vel litt overalt, men vet ikke nøyaktig hvor dere skal? Har mange fine tips hvertfall :-)

Karoline

10.08.2012 kl.14:02

L:

Så flott! Blir kjempe glad for tips :D
Vi skal til Akumal, mellom Playa og Tulum.

Klem fra Karoline

L

10.08.2012 kl.16:05

Sender deg en mail til uken, oki? :-) Hva vil dere se/gjøre/hvor lenge skal dere være der? Leie bil?

Karoline

10.08.2012 kl.16:10

L:

Å så bra!
Vi er der i to uker, har planlagt å få med oss maya ruinene, ut over det vil vi kanskje snorkle i grotter, oppdage fine strender, bade med havskilpadder, safari, kanskje besøke noen koslige små byer om det er noen av dem langs kysten, spise godt - etc. Og det er sikkert en hel del vi ikke vet om, så tips tas i mot med glede :) Vi har ikke bestemt om vi skal leie bil, men hvis du tror det er en fordel bør vi kanskje vurdere det?! Har ingen planer om å foville oss langt inn i Mexico...

K

Anette

13.08.2012 kl.20:22

Hei! Samboeren min og jeg var i Mexico i februar i år! Kanskje den fineste ferien vi har vært på! Vi bodde i playa del carmen og en dag dro vi til Akumal beach og snorklet med havskilpadder! -helt fantastisk opplevelse! Andre ting vi gjorde var å svømme med delfiner og var på en utflukt som het "jungle maya" hvor vi rapillerte, svømte i grotter, kjørte zipline +++ kjempefin dag! Andbefalles virkelig! (tror det var ganske nærme Akumal også).

Dere må glede dere så mye! Bare send Mail hvis du har noen spørsmål :) stor klem :)

Karoline

13.08.2012 kl.21:36

Anette:

Tusen takk, Anette! Det var mange strålende tips! Kan godt være jeg sender en e-post dersom vi trenger litt details ;)

Klem fra Karoline

Åse Marie

14.08.2012 kl.14:45

Hei Karoline :)

Kom hjem fra Mexico 01.august, og det er rett og slett helt fantastisk :) Dere har mye å glede dere til. Jobber i tillegg som reisekonsulent, så har masse tips og gi deg dersom dere ønsker det. :)

Karoline

14.08.2012 kl.21:25

Åse Marie:

Så spennende!
Hvilket reisebyrå jobber du for?!
Gi meg gjerne tips, du kan jo sende en e-post om du vil :)

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits