Oppskrift: Bringebær Bellini

I går nøt vi siste ettermiddagen på hytta i deilig solskinn. De siste to ukene har det vært vekslende vær, men vi har kost oss glugg likevel. Det beste som finnes en varm sommerdag er en avkjølende drink før middagen inntas. I går lagde jeg bringebær bellini. Bellini er en cocktail som lages på champagne og en puré av valgfrie frukter eller bær. Fryste bringebær passet perfekt og var utrolig godt!! Faktisk blir drinken litt sunnere også, når alkoholen blandes ut med bringebærpuré av fryste bær og naturlig suker som ikke påvirker blodsukkeret. Bland bringebær og xylo i en blender eller stavmikser. Bland til passelig konsistens.

Ha ca 2 ss puré i et høyt glass. Fyll på litt musserende vin, og rør forsiktig meg en tskje til det har blandet seg. Fyll tilslutt opp glasset med musserende vin.

Server straks når drinkene er klare. 

Gledelig fredag, alle sammen!


Én kommentar

Fantastisk oppskrift! Har du komt på sjølv? Digger den, kommer nok til å låne den ja :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits