Inspirasjon til sommerdagene

I dag har jeg trukket frem noen av favoritt sommer-oppskriftene mine! Håper dere syntes det er okei med et lite recap? Er jo tross alt ikke så lett å finne frem her inne, noe jeg håper at jeg kan forbedre i min nye blogg som lanseres i løpet av august (can't wait !!!! iiiik :D ). Enn så lenge får dere tulle rundt her å se om dere finner noe, eller bruke albumet på facebook (som jeg prøver å oppdatere jevnlig!) I DETTE albumet finner du bilder av oppskriftene, med link rett til oppskriftsiden - superenkelt når du trenger inspirasjon eller leter etter noe du har laget tidligere. Her kan dere jo også kommentere og dele erfaringer hvis dere har prøvd noen av oppskriftene - bare et tips :) Men tilbake til dagens inspirasjon! Håper der får like mye vann i munnen som meg når dere ser disse oppskriftene?! En cosmo med lite kalorier, iskrem nesten uten sukker eller jordbær dyppet i kokos kan hvertfall ikke jeg motstå denne sommeren! 

#Havrevafler med jordbærkrem

#Sommerdessert - champagnegranite 

#kalorisnill potetsalat til grillmiddagen 

#GI - cosmo - alle jenters favoritt! 

#Kyllingsalat med hagebringebær og bringeværvinaigrette

#Brownies uten sukker

#Herlig nypotet- og laksesalat 

#Pannekaker uten tilsatt sukker med antioksidanter og omega 3

#Sunn iskrem

#Jordbærtopper med kokosstrø 

 #Kreps og laksesalat

 

Håper det er noe som frister?! Ha en trivlig julihelg nr 2, alle skjønne sjeler. hjerte.hjerte!


6 kommentarer

Så mye godt:)
NAm, så mykje deilig mat du lager :)

Mira

13.07.2012 kl.14:49

Så utrolig fine tips - jeg må huske cosmo og jordbærene :D

Iselin Renée

13.07.2012 kl.14:56

Nam :D

KP

13.07.2012 kl.15:22

herregud så mye godt! sulter i hjel jeg nå..

Maren

13.07.2012 kl.17:07

Jeg setter sånn pris på kunnskapen din omkosthold og alle de gode oppskriftene du legger ut! :) har prøvd ut en god del av de.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits