Yesterday was such a sunny day!

Å slå sammen kaffedaten og treningsøkten til en powerwalk med en god venninne må være noe av det beste som finnes i verden! Forrige torsdag tok jeg og Andrea turen rundt Bygdøy og i går gjentok jeg den deilige promenaden med gode Elize. Oppi all praten glemte vi helt å sette på RunKeeper, men vi gikk hvertfall fort i 1 time og 45 minutter, og jeg var passelig stiv i lårene etterpå - så da regner jeg med at denne økten sto til beståt. 

Det var yrende liv langs strendene på Bygdøy i går - det er et paradis om sommeren, og det er utrolig deilig å ha gangavstand til alt sammen! Nesten gang tror jeg at bikinien fra Röhnisch (annonse) må på under treningstøyet slik at jeg bare kan hoppe rett i vannet underveis! Er egentlig ikke så glad i å bade, men i går var det så varmt at svetten rant selv om man bare sto stille...Tommel opp for powerwalk og utetrening i sommervarmen - blir min favoritt i sommer, og her er min siste spilleliste for de dagene jeg må ta turen alene, deilig å putte musikken i ørene å bare drømme seg bort:

Oslo er faktisk ikke så verst om sommeren, hvis noen trodde noe annet?! Men akkurat nå lengter jeg til båten og Sørlandet om en uke - skal bli himmelsk med tre ukers ferie om ikke lenge!!

Sporty fredag, alle solstråler! 


10 kommentarer

Benedikte

06.07.2012 kl.10:01

Kjempefine Bilder ^^

Karoline

06.07.2012 kl.10:06

Benedikte:

Takk :D

//K

Marthe

06.07.2012 kl.10:30

Så utrolig fine bilder :) Og så sprek du er - inspirerende!

Karoline

06.07.2012 kl.10:35

Marthe:

Koselig at du syntes det :)
Ha en fin dag!

// K

Oda

06.07.2012 kl.10:50

Du er et forbilde :) elsker å lese innleggene dine!

marianne =)

06.07.2012 kl.10:55

Hvor er de fine joggeskoene dine fra? :)

Karoline

06.07.2012 kl.10:57

Oda:

Så koselig sagt, Oda! You make my day ;)

klem fra Karoline :)

Karoline

06.07.2012 kl.10:58

marianne =):

Det er Nike FreeRun 3 :)

// K
så koselig :)
Nå ble jeg litt trist over at jeg ikke tok turen til stranda igår:( Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits