I kveld er jeg "Tante Karoline"

 Vi har sannelig blitt hundepassere igjen! Jeg elsker denne lille skapningen, og når "mamma" og "pappa" skulle i bryllup syntes Simba det var mye koseligere å besøke "Tante Karoline" og "Onkel Mattias" i stedet for å ligge hjemme alene i leiligheten hele kvelden...  Nå har vi hatt ettermiddagstur til Skansen, drukket et glass vin mellom regndråpene og luftet oss på Akershus festning. Passelig sofistikert lørdag for en liten pom. Må ikke glemme at vi faktisk var innom lagerutsalget til Høyer å kjøpte jakke til Mattias også tidligere i dag. Akkurat det var kanskje ikke fult så gøy for den lille pelsdotten. 

Jeg startet dagen med en skikkelig styrkerunde på overkroppen i morges. Må innrømme at jeg er god til å forsømme den delen av kroppen - elsker jo å trene bein! Men i dag var det på tide å la dem hvile... I kveld skal vi lage deilig sommermiddag med blåskjell, reker, og kongekrabbe og nyte verdens beste (jeg syntes hvertfall det) hvite vin ved siden av. Jeg har foresten en egen vri når jeg lager et rekesmørbrød, kanskje jeg skal vise dere det  litt senere?! Til dessert skal vi ha en ekte klassisk sommerdessert, dersom det blir godt får dere oppskriften i morgen! Akkurat nå ligger alle tre rett ut på sofaen, og her tror jeg vi blir en stund. Simba har funnet seg godt til rette mellom kaninputene *såå søøt* Lurer på når vi skal skaffe en "fetter" til denne lille gullungen?! Nyt lørdagskvelden alle sammen!


5 kommentarer

maartheb0e

30.06.2012 kl.18:46

Fine bilder :)
Fine bilder.. Kos deg i kveld da:))

Line

01.07.2012 kl.12:04

Fine bilder, og supersøt hund! Hvor er jakken fra forresten?

Karoline

01.07.2012 kl.12:33

Line:

Takk for det!! Jakken er fra Zara :)

// K

maren

01.07.2012 kl.17:33

Hei:)

Hvilken vin er favoritten?:) søstern min har også en pomeranien, snøkvit, ligner på en liten isbjørn:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits