Endelig litt Wahwah!

På mandag denne uken var jeg endelig tilbake hos Wahwah skin trimstudio for en ansiktsbehandling. Noen av dere husker sikkert at jeg gikk jevnlig til Wahwah i høst for å få orden på huden min? Det fikk derimot en brå slutt da Wahwah dessverre la ned den ene filialen på Aker brygge hvor jeg brukte å gå. Nå har jeg derimot begynt å gå til Nathalie på Wahwah's salong på St.hanshaugen i stedet. Nå, et halvt år etter forrige behandling merket jeg at det var på tide med en liten refresh av huden. Det har skjedd mye denne våren, og jeg har i perioder vært preget av mye indre stress. Det syntes på huden. Blant annet er den tilbake til en ganske dehydrert fase, og det liker jeg ikke! Det er jo i utgangspunktet nok å ta en ansiktsbehandling ca fire ganger i året, en gang ved hver sesongovergang, men dessverre har jeg en veldig problematisk hud som konstant får utbrudd og som aldri riktig kommer dit jeg vil. Med en slik hud må det jobbes litt ekstra. Nå har jeg derfor satt opp et nytt Skintrim program som skal bidra til å få huden min tilbake i form. Det er litt som med trening, det må jobbes hele tiden for å opprettholde gode resultater...

På mandag startet vi med en hudanalyse for å kartlegge hudtype og se hvilken tilstand huden min er i fortiden. Usch, hudanalyse var ikke så fresht å se på altså... Huden forstørres opp veldig, veldig mye og du ser alt! Alt inni hver liten pore... Sier seg selv at det ikke alltid er så vakkert. Det fine er at da kan hudterapauten se hvor de største problemene ligger å jobbe ut fra dette. Min hud viste seg å være fuktfattig, noe jeg fryktet, og selvfølgelig hadde jeg litt overproduksjon av talg enkelte steder. Etter hudanalysen hadde vi en blanding av en Action og en Flowerpower behandling. Actionbehandlingen er ment for å normalisere hud som er i ubalanse, hvor det blant annet renses og peeles med AHA - produkter som fjerner døde hudceller. Flowerpowerbehandlingen er en vitamininnsprøytning for tørr hud, som gir huden glans og fuktighet tilbake. 

Dessverre finnes det ingen quick-fix når det kommer til huden (selv om det kan se sånn ut på TV-SHOP i blant). Et par salongbehandlinger gjør ikke jobben alene og det er derfor viktig å pleie huden hjemme både morgen og kveld. Wahwah har ulike ansiktsprodukter til hjemmebruk. Den serien jeg tok med meg i går, har en blanding av kosmetiske og dermatologiske virkestoffer, og heter Revolution I Cosmeceutici. Min daglige rutine skal bestå av en rensekrem som fjerner overflødig fett, smuss og make-up og en tonic som balanserer huden etter at den er renset. Disse to produktene fra revolution har jeg brukt lenge allerede, og er veldig fornøyd med dem! I tillegg skal jeg bruke en soft exfoliant cream, en mild skrub som renser huden på en skånsom måte, og som er spesielt fin for sensitiv hud og acne. Jeg skal også bruke en dagkrem som inneholder antibakterielle ingredienser, regulerer talgproduksjonen og er betennelsesdempende. Ut over dette skal jeg også bruke et serum og en maske en gang i uken, men dette viser jeg dere når jeg har prøvd det en liten stund!

Dersom dere har spørsmål til noen av produktene, fikk lyst til å ta en hudanalyse eller ikke har kommet så langt som å ta sommerens ansiktsbehandling ennå, kan dere kontakte Wahwah skintrim studio på telefon 55 11 80 00. De har filialer i både Oslo, Bergen, Kristiansand og på Lørenskog. Eller dere kan besøke nettsiden deres for mer info HER.

Ja takk til en sunn og strålende hud! 

Annonse


3 kommentarer

Cecilie Lykke

27.06.2012 kl.14:19

Så utrolig deilig! Jeg er alt for dårlig til å ta vare på huden min, burde være flinkere til å sette av tid til det.

Frøken Mat

28.06.2012 kl.19:43

Joda, det finnes quickfix for huden. Jeg har selv slitt med uren hud på nesa og haka, og alltid hatt en kvise et eller annet sted, helt til jeg kom over comeclean.no, fulgte Birgittes råd og kastet alt på badehylla. Om morgenen vasker jeg ansiktet i lunkent vann og smører med ren, kaldpresset, økologisk arganolje (iherb), og bruker sminke fra terre d'or (greenspirit.no). Om kvelden vasker jeg av sminken med en vask fra acure organics (iherb), fjerner maskararester med kaldpresset, økologisk olivenolje, og smører med olivenolje. Et par ganger i uken bruker jeg en skrubb fra acure organics. Huden min er blitt helt fantastisk! Jeg føler at jeg gløder! De urene hudpartiene er borte, og har ikke hatt en kvise siden jeg kastet biotherm-kremen. For ikke å snakke om hvor mye billigere dette er i forhold til de summene jeg la igjen på esthetique tidligere! Kostholdet mitt er det samme som før, og alt annet i livet mitt også. Kun rutinene på badet som har endret seg.

Karoline

28.06.2012 kl.21:09

Frøken Mat:

Det er jo veldig bra at det fungerte for deg! :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits