Sankthans på Solsiden

Lørdag var det mye om og men før vi omsider bestemte oss for å droppe båttur til middagsbukta med vin og reker. Og det var vi glade for! Da vi spaserte ned mot Aker brygge litt over klokken seks ble vi nemlig overrasket av et vanvittig regnvær! Egentlig ikke såå overrasket, det hadde jo regnet hele dagen, men denne gangen føltes det som om himmelen åpnet seg over oss, og selv om vi bare gikk på brostein og asfalt hele tiden hadde jeg våt sand opp over leggene da vi om sider kom inn på restauranten. Vi hadde heldigvis dobbelbooket slik at vi hadde en backup dersom det skulle bli dårlig vær. Det er jo typisk at det er dårlig vær på merkedager i Norge.


Sankthans aften ble derfor feiret på Solsiden fiskerestaurant. Vi kjøpte inn det som fantes av hummer, krabbe, blåskjell, østers, kamskjell, reker og kreps... Mmmm! Sommer følelse lang vei!  

Denne porsjonen passet fin for tre personer som både forett og hovedrett. Jeg spiste til jeg nesten sprakk. 

Var ikke så god på å ta opp speilreflekskamera under middagen. I godt lag glemmer man jo det helt bort! Men det er egentlig like greit. Klarte å oppdatere Instagram 3 ganger da, så derfor hentet jeg noen bilder derfra også.Hummer er ikke oppskrytt, bare veldig, veldig godt! Og det grønne, det er hummersmør - hevan på brødskiven, hvis noen lurte! 

Etter middagen kunne vi ta litt bilder på bryggekanten da det så ut til at skyene hadde roet seg et par hakk. 

Jeg hadde på meg: Blå og hvit stripete kjole med høy splitt fra Michael Kors, veske fra Asos og sko fra Aldo. Armbånd er fra Michael kors og HM, og på armen har jeg en super fin tweedkåpe fra Zara som jeg får vise dere en annen gang for den glemte jeg å ta på! 

Håper dere hadde en vellykket Sankthans feiring?! Nå er jeg straks på vei ut døren, skal en tur til Wahwah. Endelig få litt orden på denne håpløse huden og bli sommerfresh! 


3 kommentarer

Anette

25.06.2012 kl.19:56

Så vakker og veldig fin kjole! Og maten så bare herlig ut!

vsvh

02.07.2012 kl.11:16

Utrolig fin kjole, og hele antrekket var bare nydelig! smilet ditt er utrolig fint, det smitter veldig lett over til andre, i alle fall meg :) Elsket den gulse vesken sammen med den enkle, stilige kjolen :) Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake :)

Karoline

02.07.2012 kl.11:21

vsvh:

Tusen takk for en så fin kommentar! Det varmet mitt hjerte på en mandag - elsk!

Ha en riktig fin dag i dag :)

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits