Mini Vanilla French Protein Pancakes

I dag får dere oppskriften på det jeg tror må være den beste oppskriften jeg har kommet frem til noen sinne! Disse ble så guddommelig gode at jeg bare vil lage dem igjen og igjen! Håper det gjelder dere også, etter at dere har prøvd dem da ;) Pannekakene smaker søtt, men innholder ikke annet en sunt fett, masse proteiner og nesten ikke noe karbohydrater... Jeg lagde de til lunsj, men jeg er helt sikker på at de er perfekte som dessert også. På toppen hadde jeg yaconglasserte valnøtter, cottage cheese og hagebringebær. 

Fikk du lyst til å smake?! 


Her er noen av ingrediensene jeg brukte. Du trenger ikke bruke mager kesam, jeg fikk bare ikke tak i vanlig... Farris bruker jeg for å få en litt krispere overflate på pannekakene. 

Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk god sammen...

Hakk valnøtter og bland dette sammen med yaconsirup. Yaconsirup er et naturlig søtningsmiddel som presses ut av yaconroten. Yaconroten vokser i Andesfjellene i Peru. Yaconsirup har lav GI, det vil si at den ikke påvirker blodsukkeret på samme måte som honning, sukker og lønnesirup. I tillegg er det et probiotikum, det vil si at det er veldig godt for tarmene våre og skaper bedre fordøyelse. 

Stek pannekakene i litt smør eller extra virgin kokosolje for steking. Av denne oppskriften ble det ca 5 små, litt tykke pannekaker. 

Topp med hva du vil, men dette anbefales! Vet ikke om jeg nevnte det? GUDDOMMELIG GODT! 

Guddommelig godt på en søndag, mandag, tirsdag, onsdag.... Når du vil! Oppskriften gir 205 kcal pr 100g pannekake, og mine pannekaker veier ca 123g. Med andre ord kan du trygt spise et par av disse pannekakene til lunsj. I tillegg er de utrolig mettende ettersom de inneholder mye sunt fett og proteiner, så jeg orket ikke mer enn to - da var jeg stapp mett! 

Fin søndag med proteinpannekaker alle sammen!


9 kommentarer

Zohøl

24.06.2012 kl.13:10

De ser utrolig gode ut, dette må man prøve ut!

Kari

24.06.2012 kl.13:19

Ser veldig godt ut!! :) Kan man lage de uten proteinpulver?

Heleneskib

24.06.2012 kl.14:09

Ser fantastisk godt ut som alltid! :)

-H

Mira

24.06.2012 kl.14:14

De ser jo bare SÅ gode ut! Nam! Takk for oppskrift :)

Marit

24.06.2012 kl.14:17

Hvor mye koster portoen når man bestiller varer fra iherb?

Tenkte å bestille noe derfra men usikker på hva. Vurderer xylosweet, kokosvann, vaniljeekstrakt og proteinpulver. Hvilke produkter fra iherb bruker du mest?

Og hvor har du kjøpt kokosoljen som du brukte i sjokolade-fudge kaka?

Francine

24.06.2012 kl.14:56

Ta gjerne en titt innom min blogg og skriv en kommentar ♥ ... så sykt godt ut.. mmm

Cecilie Lykke

24.06.2012 kl.21:19

Åå, pannekaker er så godt! Disse så supergode ut :)

Hanne

25.06.2012 kl.10:04

NAM! Dette så veldig godt ut! Må prøve de en dag veldig snart ;)

Karoline

25.06.2012 kl.15:49

Marit:

Porto variere ut fra hvor tung bestillingen din er. Jeg deler heller forsendelsen opp i flere pakker, enn å sende én pakke til 30$
Normalt betaler jeg 4 - 6 $ i frakt.
Da kan du sikkert sende like mye for 8$ som du ville gjort dersom du sendte en pakke til 30$... Hvis du skjønner?

Kokosoljen kan også kjøpes på iherb, men den jeg brukte her har jeg kjøpt på Life helsekost,

Stemmer at xylosweet, kokosvann, proteinpulver, men også yaconsirup og kokosolje er noe som går igjen i mine bestillinger til iherb :)

Lykke til!

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits