"Bakisrøre" på en søndag av denne typen

Takk søte, gode dere for så mange fine kommentarer under gårsdagens innlegg! Jeg ble veldig glad for å se at dere tolket det akkurat slik jeg håpet. Jeg lover dere å være meg selv i all framtid og dersom noen måtte mene noe annet er det bare å si i fra til meg. 

I går kveld ble det litt vel mange drinker... Vi hadde planlagt, ikke en helt hvit helg, men hvortfall noe som ikke skulle bli fult så vått og tåkete som gårsdagens! Når det er sagt er jeg veldig glad for at vi falt for fristelsen for å slå ut håret, for hei for en kveld dette ble! Tusen takk Andrea, Sofia og Mattias! 

Jeg vet ikke helt når vi ramlet over dørstokken i natt, men jeg vet hvertfall at vi sov nesten uavbrutt til kl 12 i formiddag! Da vi våknet og etterhvert kom til oss selv, lagde jeg en blanding av omelett og eggerøre. Fikk servert noe lignende til frokost hos en venninne forrige søndag og tenkte at det passet veldig bra med noe i samme duren i dag... Noe som sier meg at det betyr at jeg har levd livet hvertfall to helger på rad i det siste, men er det ikke det 24 år og junihelger er til for?!

Tenkte dere skulle få oppskriften på denne blandingen av omelett og eggerøre. Tror bare jeg kaller den "bakisrøre"... ca sånn jeg føler meg akkurat nå. Er jo forrsten viktig å få i seg litt ordentlig mat selv om formen ikke er på topp. Å hoppe rett i en chipspose er ikke så smart for å komme tilbake i godformen etter en natt på byen.

Bland det hele sammen som en vanlig omelett, men stek det i pannen som eggerøre! Blir kjempe godt faktisk! Og, hehe, dette er jo ikke akkurat en revlusjonerende oppskrift - men i dag var jeg verdens minst kreative person da jeg våknet, regner med at dere har kjent på den følelsen selv en gang! Dere får stå ut med det i dag, men lover at jeg skal pønske ut noe bedre til neste gang.

Håper dere har en fin, og kanskje litt mer sporty søndag enn meg?! Dere vil forresten ikke se meg nå. Jeg ligger fortsatt i nattkjolen på sofaen under et teppe og lurer veeeldig på hva jeg skal gidde å lage til middag i dag... Har sett på Rotta ratatouille, verdens sterkeste mann og nå Allsang på grensen, det er derfor dette innlegget kommer så sent, sorry! Btw, sjokoladefudgen jeg lagde på fredag skal dere få oppskriften på, lover! Blir en mandag ala Passion for baking på bloggen i morgen! Love all of you, sweethearts <3


2 kommentarer

ElisesBakery

17.06.2012 kl.17:08

Den bakisrøren skal jeg prøve meg på :-)

Fast leser !! Du virker som en kjempe bra dame :-D

Oda

17.06.2012 kl.19:58

Det skal jeg prøve en dag. :)

Kjenner jeg er litt misunnelig på de som kunne dra ut i helgen, ikke minst er jeg misunnelig på alle her i Ålesund som fikk med seg konsert med James Morrison, Jarle Bernhoft +++ i helga, føler jeg jobber så ofte i helgene at jeg nesten aldri er ute lengre og det er litt kjedelig. Er jo 24 bare en gang. Men sånn er det. :)

I dag startet jeg på jobb kl. 08.00 og sjeldent har det vært hardere å stå opp enn det var i morrest. I går hadde de i etg over vors til ca 1 på natta og før de tok til vett og gikk til byen stod de utenfor, altså rett utenfor soveromsvinduet og prata. HØYT! I tillegg var det høy musikk fra andre siden av gata. Det var faktisk like før jeg åpna vinduet og ba de til helvete og holde kjeft fordi noen faktisk må jobbe. Men jeg droppa det... I underkant av 2 timer etterpå så våkna jeg første gang til folk på vei hjem som ropte og skråla gjennom gata og sånn fortsatte det med jevne mellomrom til kl. 5 i morrest. HURRA!..

Jaja. Arb.helga er vel overstått og i kveld blir det en tidlig kveld. :p

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits