Iherb Calling!

I går plukket jeg opp hele tre pakker fra iherb på postkontoret. Er så deilig når skapene endelig blir litt innholdsrike igjen, favorittproduktene er jo de som forsvinner først!

Denne gangen bestilte jeg Kokosvann fra merket Vita Coco. For noen uker siden var det en av dere som kommentarte at Vita coco naturell ikke gikk an å sende til Norge, og det opplevde plutselig jeg også! veldig rart, men disse variantene med smak av mango eller granateple sendes fortsatt over atlanteren heldigvis! Du finner cocosvannet HER. Som vanlig bestilte jeg Yacon sirup. Dette er et naturlig søtningsmiddel som har veldig lav GI og derfor gir den ikke stort utslag på blodsukkeret vårt. Yacon sirup er flytende og kan brukes på samme måte som honning. jeg bruker det også på is eller over bær. Du finner yaconsirup HER. Xylo Sweet er mitt favoritt "sukker". Dette er et natrulig søtningsmiddel på samme måte som det velkjente sukrin. Jeg liker xylo bedre fordi jeg syntes det smaker veldig likt sukker og det gir ikke den kalde, ekkel smaken. Du finner exylo sweet HER. ChocoRite proteinpulver bruker jeg i kaker, shaker, smoothie, i yoghurten, i kaffen etc. bruker ikke proteinpulver hver dag, men dette er en sukkerfri variant med lite kalorier som fungerer godt når jeg trener ganske mye. Denne gangen har jeg kjøpt french vanilla, den har jeg ikke prøvd før så håper den er god! Noen som har testet? Du finner den HER.  Atkins kokosbarer slang jeg oppi handlekurven fordi jeg elsker kokos og sjoklade, og det gjør ikke noe at det inneholder mindre sukker! Du finner kokosbar fra atkins HER

Til slutt: Vibrant Healt. Et grønt pulver som inneholder masse vitaminer og mineraler, men også spirulina, hvetegress, Alfalfa og soy lecithin. Det som var så perfekt med denne pakken var at pulveret var fordelt i porsjonsposer, og det gjør det super enkelt å ha det med seg på ferie! Nå er det jo ferietid og jeg vil ikke legge gode vaner på hylla i over tre uker, så posjonsposer med Vibrant health blir med meg på ferie om en måned. Du finner pakken HER

Dersom du ikke har handlet på Iherb tidligere og vil ha litt starthjelp, kan du ta en titt på et innlegg tips og råd som jeg har skrevet tildligere, HER!

Husk at dersom du vil ha 5$ off på første ordre kan du bruke rabattkoden BOC065


12 kommentarer

Ingrid

15.06.2012 kl.09:30

Den chocoriten har jeg prøvd:) den falt ikke i smak.... litt syntetisk, og smakte ikke veldig vanilje. Men fungerer bra i bakst:) Chocolate fudge brownie er best!

Cecilie

15.06.2012 kl.10:14

Tusen takk for fine tips! Skal trykke hjem min første bestilling herfra nå og gå løs på oppskriftene dine:) Buksen din var veldig fresh! Er det lov å spørre hvor den er kjøpt?

Karoline

15.06.2012 kl.10:22

Ingrid:
Hm, det hørtes ikke bra ut! Skal smake den rett etter trening i dag og si hva jeg syntes! :)
Enig i at chocolate fudge brownie er veldig god!

// K

Karoline

15.06.2012 kl.10:23

Cecilie:

Takk for at du liker det! Så gøy, gleder meg til å høre hva du syntes :)
Buksen er fra Zara ;)

// K

Charlotte M

15.06.2012 kl.10:23

Elsker Iherb, og bestillte ny pakke med bla. Atkins barer senest i går. Jeg gjøpte en boks med "grønt pulver" for en stund siden, men synes det smaker så heslig, og får det ikke i meg. Hvordan tar du det?

Karoline

15.06.2012 kl.10:29

Charlotte M:
Ja, det smaker ikke akkurat søtt...
Alt som er sunt kan ikke være godt ;) hehe
Jeg blander mitt pulver med eplejuice, ananasjuice eller eple og mangojuice fra Tine. Prøver å shake det ganske lenge for at alle klumper skal løsne.

Man vender seg til mye rart, også dette! lykke til ;) hehe.

// K

Andrea

15.06.2012 kl.12:02

Jeg syns det Chocorite-pulveret er utrolig godt :D Et tips: kok opp havregrøt, og tilsett en scoop: n-y-d-e-l-i-g <3

Unni

15.06.2012 kl.21:16

Skjorta var også knallfin! Kan jeg spørre hvor den kommer fra?

Har nylig oppdaget bloggen din, og nå følger jeg deg titt og ofte;)

Klem Unni

Christina

17.06.2012 kl.19:00

Tusen takk for supre tips! =) Jeg lurer litt på hvor lang tid det tok fra du la inn bestillingen til pakkene kom? Vurderer å bestille selv, men må se det an i forhold til ferie osv. Og forresten, veldig fin blogg!

Takk for svar på forhånd :)

Karoline

17.06.2012 kl.19:47

Christina:

Det tok 10 dager fra jeg bestilte til jeg fikk dem. Det forutsetter at du bestiller for under 200,- NOK (slik at pakken ikke stoppes i tollen).

:)

// K

Merete

02.09.2012 kl.10:27

Hei!

Jeg lurer på hva du bruker Vibrant Healt-pulveret til? Jeg har lyst til å kjøpe produktet, men usikker på hvor jeg skal bruke det...

Takk for mange gode tips! :)

//Merete

Karoline

02.09.2012 kl.12:29

Merete:

Jeg bruker det i grønne shaker eller sammen med eplejuice hver morgen. Smaker grønt, men er super effektivt for energien, immunforsvaret og fordøyelsen! :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits