Artesia Spa og Lash Recovery Serum!

 I går kveld var jeg invitert til et spaevent på Artesia på Majorstuen. Jeg tok med meg fine Sherin, og vi koste oss med boblevann, tapas og innføring i bryndesign og tips til dag make-up. Liker sånne avbrekk i hverdagen!

Vi ble også pressentert for det nye Lash Recovery Serum som skal gjøre vipper og bryn fyldigere og lengre på bare 2 uker! Du you belive it?! Alt som høres for godt ut til å være sant er jo som regel det, men dette må jeg vel bare teste!

Artesia er et kombinert Spa og treningsanlegg i eksklusiv stil. I Oslo finner du det på Majorstuen og på Grand hotell. Etter er runde i det herlige anlegget var vi helt enige om at lykke faktisk kan kjøpes for penger... Hvertfall hverdagslykken du opplever etter en treningsøkt eller en spabehandling av den lukseriøse klassen. Her var det ingen ting som var overlatt til tilfeldighetene og lukten av deilig parfyme oste i hele lokalet. Dersom man kjøper seg inn i Artesia konseptet får man tilgang til spabehandlinger, sauna, kaldvannskulp, boblebad et deilig svømmebasenganlegg, solsenger på taket til Grand Hotell og selvfølgelig et vellutstyrt treningssenter med ulike klasser også yoga og pilates. *Ønske-seg-ønske-seg-ønske-seg*! Spaet er selvfølgelig åpent for alle og du kan dra nytte av deres fasiliteter selv om du ikke er medlem på treningssenteret!

De flinke terapautene hos Artesia hold innlegg for oss om hvordan designe perfekte bryn og legge dag-makeup. Jeg har gjort brynene mine hos hudpleiesaloneger siden jeg var 15, og har ennå ikke noen planer om å sette i gang med denne behandlingen selv. Litt hverdagsluksus må man jo unne seg, men det var morsomt å se hur dem gör! Det har jo gått meg hus forbi ettersom jeg alltid holder øynene igjen...

Goodiebagger er definitivt noe av det beste som finnes! Hvartfall når de inneholder så mye fint som det jeg fant i min i går!  Jeg var så heldig å få to goodiebager til og med, bare fordi jeg hadde vinnerlykke - vinnerlykken er med meg for tiden, helt utrolig faktisk!

Nå sitter jeg her med dette mirakelserumet i hendene og gleder meg som et barn til å prøve det i kveld! Det skal jo tross alt brukes i to uker for å få resultat, så jeg forventer ikke å våkne med bambievipper i morgen akkurat, men på dagen den 27.juni lover jeg dere å vise hva resultatet er etter to uker med slavisk bruk!

Slik så altså vippene mine ut i går kveld før jeg hadde begynt med serumet.  Vi får vente å se om de kan forlenges bare ved hjelp av dette... Noen som har prøvd dette eller lignende serum allerede?!

Nå er jeg så heldig å få gi dere et knakende godt tilbud! Dersom dere bestiller en behandling hos Artesia i løpet av juni (Ring eller send e-post til Line: 22825000 / line@artesia.no og oppgi rabattkoden: Alakarolinefår dere fri tilgang til basseng, sauna, steam og taktreasse med solsenger (om dere velger Grand Hotell)! Dette koster i utgangspunktet 350,- ekstra, men nå kan dere altså få det til samme pris som den behandlingen dere velger! Jeg fikk utrolig lyst til å ta med meg noen venninner eller kanskje Mattias for en mer romantisk dag på taket til Grand altså. Høres fantastisk herlig ut nå på forsommeren! Vil du ta en titt på utvalget av behandlinger hor Artesia, finner du dette HER!

Annonse


8 kommentarer

NinaE

14.06.2012 kl.13:10

Apropos ordning av bryn i Oslo, har du et bra sted og/eller hudpleier å anbefale? Flytter til Oslo nå og har ingen anelse hvor jeg skal henvende meg for å få litt farge på brynene. :)

sandrakh

14.06.2012 kl.13:19

fiint! ;D

Still gjerne noen spørsmål til spørsmålsrunden min! :D Oooog legg meg til som venn ! <3

Artesia Spa

14.06.2012 kl.13:27

Artesia Spa, velkommen ;) Sjekk tilbudet til Karolines lesere over :)

Karoline

14.06.2012 kl.13:57

NinaE:

Som du ser er det tilbud nå hos Artesia og jeg vet at de tilbyr vipper/bryn behandlinger.
Personlig har jeg ikke testet dette her, men er stor fonøyd med min faste hudpleier hos BeautySpot på Alexander Kjellands plass. Der er det også ekstremt gode priser i forhold til mange andre steder i Oslo :)

Velkommen til Oslo forresten!
//K

Beauty Spot

14.06.2012 kl.15:21

NinaE:

Ser allerede at Karoline har anbefalt salongen min :) Tenkte jeg bare skulle nevne at Karolines lesere får 30 % avslag på sin første behandling, så du er hjertelig velkommen til å prøve oss. Telefonnr. 97 88 01 10.

lissie

15.06.2012 kl.15:33

Jeg vil så på spa altså!! Kanskje jeg skal teste Artesia? :D

ARTESIA Spa

15.06.2012 kl.17:50

Dere er hjertelig velkommen til oss, både for bryndesign og spa generellt - husk å nevne alakaroline når dere booker behandling :-) Kos dere hos oss!

Marie A Abrahamsen

16.06.2012 kl.12:14

Jeg har prøvd et lignende serum til øyevipper fra Stimulash, og det funker.. Hadde fyldigere og lengre øyevipper på 4 uker. Har fått mange hyggelige kommentarer på vippene mine, for første gang i mitt liv!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits