Snapshots fra instaStartet helgen med en grytidlig spinning / Luftet min gule veske på et fik med fine Maja / Delte en flaske rødvin og sikret helgens kvalitetestid med mitt hjerte / Leste Elle perm til per på en busstur og fant min favoritt outfit for sommeren / Iførte meg min nye Aztec shorts og koste meg med jentene hele lørdagskvelden / Kom hjem til M og P og fikk servert "min egen" smuldrepai (mamma er nok min største fan) / Ble med familien ut å spise middag i vakre lillesand hvor vi feiret pappa som blir 61! /  Kunne ikke være veldig sosial denne mandagen fordi hodet gjorde så vondt fra i går, men tok likevel på mitt nyeste armebånd med glitrende steiner fra Mango / NU: Ser på Zlatan som løper etter ballen og håper svenskene tar seieren - vil jo at Mattias skal få god grunn til å feste og kose seg i Kiev i kveld!

Ble foresten "friskemeldt" hos legevakten tidligere i dag med paracet og ibux nesten på resept.  I morgen kan jeg kanskje løpe, dersom hodepinen har sluppet taket. Håper det! Ha en fin mandagskveld, skjønninger!


3 kommentarer

Så deilig da.. Satser på at du er helt frisk og fin igjen i morgen sa:)

Line

12.06.2012 kl.16:34

Hei. Jeg har et spørsmål. Skal ringe å bestille time for å sette på hår sånn som deg i morgen, men jeg trener hver dag og er derfor nervøs på hvordan det er med det som er satt på? Bli utrolig glad om du svarer siden dette er noe du har prøvd nå en liten stund.

Line, 22- oslo

Karoline

12.06.2012 kl.17:45

Line:

Jeg trener også stort sett hver dag, og jeg har ikke noe problem med extensionen. Bare husk å si til Hendrix at du vil ha det opp i hestehale, da setter han festene på en slik måte at det ikke blir noe problem :)
Så gøy at du skal prøve! Jeg tror aldri jeg vil ta det ut - er helt forelsket i mitt eget hår :p haha, hvis det går an å si ;)
De er så flinke hos Hendrix hair, trodde aldri det kunne bli så naturlig å pent... Gled deg!

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits