Grill litt sunnere!

Hei alle fine mennesker! I dag hadde jeg tenkt å oppdatere dere med litt treningsmusikk og total mandagsmotivasjon. Håper dere klarer dere uten noe nytt på den fronten akkurat i dag, for jeg har nemlig... en liten treningsstopp! Kan ikke skjønne hvordan jeg klarte det, men det sise at de fleste skader skjer i heimen, og det er sikkert helt rett. I går skulle jeg nemlig klatret opp på en krakk for å ta bilde av mammas herlige smuldrepai. Jeg fikk alt det lange, urejerlige håret foran kameralinsen og måtte slenge hodet bakover for å bli kvitt alt sammen. Jeg ante selvfølgelig ikke at jeg hadde en tykk takbjelke i tre 10 cm fra bakhodet, og vips så hadde jeg slått meg ganske hardt. Våknet i dag med kul og hodepine og nå må jeg vist ta det litt med ro... Håper ikke det er hjernrystelse?! Fikk beskjed fra legevakten at jeg måtte se dette an litt utover dagen hvertfall... 

Selv om jeg ikke gir dere noe treningsmotivasjon i dag, kan jeg heller fortelle dere hvor dere kan lese mine tips til en sunnere piknik!

Vet at mange av mine nydelige lesere er over middels interessert i å spise sunt, mange av dere kan mye om hva som er bra og mindre bra, men noen vil kanskje lære litt mer og få noen flere tips?! Jeg har skrevet en artikkel for Shoppingbloggen hvor jeg forteller dere hvilke varer dere bør velge fremfor andre til grillkosen. Selvfølgelig syntes jeg det er aller mest gøy å lage alt fra bunnen av,men nå er det nå likevel sånn at de fleste kjøper ganske mye ferdigmat, og da er det jo godt å vite hvilke alternativer en bør velge! Eller hva?!

Du finner mine tisp til en sunnere grillkos HER!

Nyt mandagen, og håper dere er heldigere enn meg og kan trene alle sammen! Blir så sur når jeg må droppe mandagsøkten altså!!


6 kommentarer

StineTine

11.06.2012 kl.12:42

Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! trykk på url/ navnet mitt <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Carina

11.06.2012 kl.12:46

smart!

Sunniva Elise

11.06.2012 kl.13:03

Uffda, får håpe det ikke er hjernerystelse ihvertfall!

Oda

11.06.2012 kl.14:34

Off. God bedring! Får håpe det ikke er hjernerystelse!

Jeg hadde planer om en treningsøkt i morrest + at jeg hadde planlagt en del annet og, men istedet har jeg brukt dagen på å vri meg i smerter pga mensensmerter. Got to love it..

Nina

11.06.2012 kl.18:09

Hva tenker du om innholdet av Muk (mekanisk utbenet kjøtt) i kylling- og kalkunpølser -føler du at det har noe å si for hvor bra det er å spise det? I Norge skal det vel egentlig ikke være noe problem , men for min del er det litt ekkelt å tenke på (med tanke på all den skremselspropagandaen VG kjørte for enn stund siden).

Og så vil jeg bare si takk for en fantastisk bra blogg, for inspirasjon og tips til sunnhet og skjønnhet, og for at fungerer som en sunn og naturlig balanse blant mat- og treningsblogger! Alltid så kos når du publiserer et innlegg!

Karoline

11.06.2012 kl.19:14

Nina:

Jeg er ikke så veldig glad i å spise produkter med mekanisk utbenet kjøtt (MUK), derfor spiser jeg sjeldent/aldri pølser etc. Her har jeg vist eksempler på ulike pølser som kan være bedre enn hverandre, men ingen pølser er uansett særlig god mat for kroppen. Men det er her, som med det meste annet, at litt er aldri usunt. Å spise et par grillpølser i løpet av sommeren er ikke noe jeg tenker over, men å servere denne typen bearbeidet mat én gang i uken gjør jeg ikke. :)
Det er selvfølgelig ikke farlig å spises mat som inneholder Muk. Mat som selges på det norske markedet er godkjente av Mattilsynet og tilfredsstiller strenge krav, så det er det ikke noe å bekymre seg for. Det er derimot et annet spørsmål hva vi egentlig får ut av å spise dette. Etter min mening gir det verken god energi eller viktige næringsstoffer.

Utrolig koselig at du setter pris på bloggen min! Det blir jeg veldig glad for å høre, og det gir meg masse motivasjon :D Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits