Gjett hvor jeg har vært i dag!

Trodde du jeg bare gikk i treningsklær? ...Ikke interessert i glitter og stas?!

Da tok du feil...  Nå er det ENDELIG på tide med et nytt bilde på toppen her, og det skal gå ordentlig for seg! I dag dro jeg og André til et Agenturbyrå på Skøyen. Her finner du sesongens siste trender og ikke minst alle de fine høstkolleksjonene! Fant utrolig mange fine kjoler og vesker blant annet, så nå er det bare den vansklige jobben igjen: å bestemme hva som skal brukes på bilde! Ble opptil flere ganger påminnet om at jeg faktisk bør skaffe meg en stor, tykk genser  - kanskje i corall denne sommeren... *sikle*André tar stylist jobben seriøst, kan ikke vente med å se hvordan dette resultate egentlig blir! Takk vennen!

En hel lagerhall med klær! Det er forresten hit alle motemagasinene drar for å finne klær de skal pressentrere i høstens utgaver. 

Jeg fant prinsessekjoler! Og dette var ikke den eneste som ble hengt av, men kan jo ikke vise dere alle godbitene før vi faktisk har bestemt hvilken vi går for!

Om noen dager er det klart for en liten shoot, og håper ikke det tar lang tid før headeren er på plass etter dette! Jeg skal selvfølgelig vise dere noen sneak peek når det hele er i gang. Nå er jeg tilbake foran skjermen og skal jobbe noen effektive timer. I kveld er det sommerfest på BAR Vulkan med en bloggjeng jeg gleder meg til å treffe! Nyt fredagen så lenge alle sammen. Puss!


4 kommentarer

Maren

01.06.2012 kl.14:24

Hei:)

Hvilket merke er de tjukke gensrene på bildet fra?

Tracey

01.06.2012 kl.17:56

omg!!! Dream come true! Jeg har en konkurranse hvor du kan vinne sminke og øredobber, sjekk det ut, hehe :D
Det er sjelden jeg legger igjen kommentarer på bloggen din, men jeg følte nå at det var på tide. Du har en utrolig fantastisk blogg med utrolig mange flotte matoppskrifter. Jeg har prøvd mange av dem, og er stortfornøyd! Keep up the good work

Karoline

02.06.2012 kl.08:23

penedicte1:

Å! Nå ble jeg glad!! Slike kommentarer gir meg skikkelig motivasjon :D Tusen takk for at du gjorde min dag!!

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits