Med StrømTorsk på Onda

Tirsdag kveld var jeg med på et utrolig spennende arrangement! For to uker siden fikk jeg en forespørsel om jeg ville bidra med oppskrifter til et nytt oppskriftshefte fra Strøm Torsk. Har dere hørt om Strøm Torsk forresten?! Produktet har vært på markede i ca 1,5 år nå, men det har til nå vært lettest å få tak i på Østlandet. Dette produktet kan sammenliknes med Salmalaks, med andre ord helt fersk torsk uten skinn og bein. Tirsdag kveld var seks bloggere samlet på Resturant Onda på Aker brygge. Her skulle vi lage og presentere to retter hver. Det var heller ikke hvem som helst som satt i smakspanelet! Selveste Terje Ness, som har vært kjøkkensjef på Bagatelle tidligere og som fikk den jeve tittelen Bocuse D'or i 1999. Det var også mange andre utrolig flinke bloggere, blant annet Trine Sandberg bak bloggen Trines Matblogg, som er Norges mest leste. Jeg var litt smånervøs kan du si... Å leke med de store barna er ikke bare bare! Men utfordringer og muligheter som dette kan en jo ikke la seile forbi...

Det var fotograf til stedet, både som tok bilder av oss og maten. Her er noen av bildene:

Fersk torsk, fisket, pakket og sendt fra Trondheim dagen før det lå på bodet hos oss! Strøm torsk får du foreløpig tak i på Meny, Kiwi, Centra, Ultra og Spar. Trine og jeg i dyp konsentrasjon. Det var ekstremt varmt! (Noen som husker tirsdag kveld denne uken?! jeg husker at det var varmt...) Her inne på kjøkkenet var det også veldig trangt.

Jeg har aldri laget mat på et topp moderne restaurant kjøkken før! Guri malla, hadde jo ikke peiling på hvordan man skulle bruke alt det fancy utstyret, og bare flytende induksjon i koketoppen var jo noe ganske annet enn det jeg dealer med hjemme kan du si... 

Det ble laget alt fra fiskeburger, fiskegrateng, fiskepinner, til wok, suppe og ovnsretter. 

Her er fotograf Jimmi i gang med å shoote min asiatisk - inspirerte fiskesuppe. Jeg fikk faktisk skryt for denne av Terje Ness! 

Mye godt?! Jeg gleder meg til å se ferdig oppskriftshefte!! 
Her er min rett nr 2 klar for foto. Dette er ovnsbakt strøm med rotgrønnsaker, toppet med bacon og potetmos med smak av wasabi og nesle.


Oppskrifter, video og produktnyheter viser jeg dere i juni, når alt er klappet og klart! Var det noe som fristet?


11 kommentarer

Sherin

24.05.2012 kl.08:37

Flinke, flinke deg!!

Maja S. B

24.05.2012 kl.09:08

Så spennende!! :)

Mira

24.05.2012 kl.09:21

Jøss, så morro det må ha vært! Og så flink du er :)
Jøss, så godt det så ut:)

Maren

24.05.2012 kl.11:01

Såg kjempegodt ut:)

Har selv induksjonsovn, vet ikke hvordan jeg har klart meg uten, må hatt kjempe tålmodighet;-)

Rita

24.05.2012 kl.12:11

Wow, så kjekt for deg! :D

FoodLove

24.05.2012 kl.18:31

Kjempeflink jo! Men til informasjon så selger de denne torsken på joker også - var faktisk på salg der for to dager siden (ble min middag) :-)

Karoline

24.05.2012 kl.19:46

FoodLove:

Det er ikke et pliktsortement, men utrolig flott at de tar det inne!!
:)

// K

Oda

24.05.2012 kl.20:39

Strømtorsk har jeg aldri hørt om før faktisk.

Det så veldig godt ut, du er så flink!! :D

Tror jeg må finne ut om jeg kan få kjøpt det i nærheten her så jeg kan få testa ut noen av oppskriftene når oppskriftshefte kommer ut.

Tove Halse

24.05.2012 kl.23:23

Flott innlegg, Karoline! Det var ein utruleg kjekk dag, sjølv om det ikkje akkurat vart så mykje tid til å prate og verte kjende!

Mimmi

27.05.2012 kl.20:10

Festlig å se resultatet av vår "matprat"! Morsomt at du kunne bruke nesle, den er jo både god og sunn ;) Gleder meg til å se oppskriftsheftet også. Vi sees :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits