Å kose seg

Noen ganger er det så enkelt å gjøre en dag noen hakk bedre.

Disse havrelappene lagde jeg første gang i forrige uke, og du finner oppskriften HER. I dag lagde jeg dem på nytt, men denne gangen prøvde jeg å tilsette både kanel, kardemomme og noe som er enda bedre, nemlig brunostterninger! Hadde ca to små terninger i hver lapp. Det bare må dere prøve! Snacks, snacks, snacks!! Toppet lappne med cc, en dasj vaniljekesam og nam, jordbær! Skjønner dere hvorfor dette kan gjøre en dag litt bedre?! Det er bare å åpne kjøkkenskapet å kokkelere. Nå må jeg løpe av sted for å rekke en aldri så liten time hos Sherin på Beautyspot. Fin onsdag alle sammen!


9 kommentarer

Det er helt sant. Og det der så utrolig godt ut! Ha en fin onsdag, kjære deg:)

Ingunn

16.05.2012 kl.09:53

Eg lagde lappane dine igår, med kanel og kardemomme og dei vart kjempe gode. Min kjære var veldig fornøgd med dei og!

Tusen takk for at du legger ut så mange inspirerende, gode og sunne oppskrifter.

Karoline

16.05.2012 kl.09:54

Ingunn:

Å så koselig!! Ha en kjempe fin dag :)

// K

Karoline

16.05.2012 kl.09:55

¤Malene:

Takk for det, gode du :)
Ha en kjempe fin dag du også, og en nydelig 17.mai med den søte sønnen din i morgen :)

Klem fra Karoline

malene

16.05.2012 kl.10:30

Tusen takk for det:)

Oda

16.05.2012 kl.10:53

De lappene må jeg prøve å lage en gang, de ser goode ut! :D

I dag startet jeg dagen med frokost på senga servert av min kjære. Bursdag og fridag er en fin kombinasjon!

Ha en fin dag fine du. :)

Kathrine

16.05.2012 kl.11:04

Hei Karoline!

Siden du nylig har vært i USA, så lurte jeg på om du kunne legge ut litt tips på hvordan man kan spise sunt der. Jeg skal på en 3-ukers ferie i California i sommer (juhuuu!), men når jeg kommer hjem er det ikke lenge før jeg skal løpe halvmaraton. Har derfor lyst til å opprettholde både form & fasong mens jeg er der borte. Har du noen gode tips à la Karoline? :)

Kathrine

Mira

16.05.2012 kl.11:54

Mmm, det høres godt ut! Brunost <3

Ava

16.05.2012 kl.13:45

Jeg lagde lappene dine igår jeg også: tok bare litt ekstra med egg og litt ekstra med cottage cheese. De ble kjempegode og mettet veldig :)

Er disse fullverdig å spise før/etter for eksempel styrketrening etter din mening? Eller mener du de bør brukes kun til kos? :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits