God morgen Omelett på en søndag

God morgen alle hjerter! I dag er det så vakkert her i Lillesand! Solen tittet inn av vinduet kl 06 imorges, og utsikten mot havet er helt fantastisk!Nå har jeg akkurat mekket sammen en deilig omelett, og den tenkte jeg at det var på sin plass at dere også skulle få smake på. Når jeg lager omelett tar jeg det jeg hari skapet. Mamma og pappas skap denne gangen riktignok, og det bugner jo alltid hakket mer enn mitt så her kan jeg fråtse!

Pisk egg, salt og vann lett i en bolle og ha det over i en varm panne med litt smør i. Husk at når du steker omelett skal varmen være lav hele tiden. 

Strø over alle ingrediensene, men vent med pinjekjerner og ruccula. Legg skinken på til slutt. Du kan ha i nesten hva du vil, her er det bare fantasien som setter grenser. Stek omeletten på svak varme til eggemassen er stiv. 

Til slutt strør du over ruccula og pinjekjerner. En perfekt mettende frokost full av proteiner fra egg, vitaminer fra grønnsaker  og sunne fettsyrer fra pinjekjerner. Bedre blir det ikke på en søndag i sola! Håper det frister?

...Og hva er din favorittfrokost på en søndag?!


4 kommentarer

Elin

06.05.2012 kl.12:01

Spreke farger! Jeg spiste selv omelett til frokost- alltid mettende og god frokost. Ha en fin fin søndag.

Frøken Mat

06.05.2012 kl.12:02

mm, det så digg ut. Her ble det nybakte scones med egg idag!

Kristine

06.05.2012 kl.12:48

Solskinssfrokost :)

kristin

09.05.2012 kl.09:09

NAM! Du får alt til å se så godt ut :D og ikke minst enkelt. skal helt klart prøve frokostomelett om ikke så lenge.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits