H.E.L.G!

Da er vi på vei! Det var godt jeg hadde trent i morges, for jeg rakk akkurat så lite som jeg hadde regnet med da jeg kom hjem fra kontoret.

Svingte innom vår faste sushi, Katzumi i Vika, på vei ut av byen. Det har blitt en tradisjon å spise sushi på bilturer, og jeg må mate sjåføren som et lite barn og holde styr på wasabi og soya mens vi homper av sted! Lucky me.

Btw. Fikk et spørsmål om jeg kunne tipse om restaurant i oslo, og ettersom jeg ikke har tilgang på kommentarene mine på noe timer, gir jeg like godt et tips her og nå: Hanami på Tjuvholmen. Min favoritt, og på andreplass kommer Alex (Alex sushi på Solli).

Ha en fin fredagskveld alle sjømenn! Haha, vi lar det stå. Sjømenn altså. (iPhone er iPhone)


3 kommentarer

Frøken Mat

27.04.2012 kl.19:58

Haha. Ha en flott tur, kaptein!

Oda

27.04.2012 kl.20:35

God helg! Sushi høres utrolig godt ut :-)

Pauline

27.04.2012 kl.20:44

Haha må le litt av meg selv. Prøvde å lage granolaen din, men så ble jeg så opptatt av å lese bloggen din at jeg glemte av den... reddet den akkurat, fjo. God helg :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits