Frokost - muffins - kake med bær

Godmorgen, regndråper! Jeg blir så glad når jeg tar en titt i kommentarfeltet å ser alle de fine kommentarene dere har skrevet på give away'en jeg har gåenden! Det er veldig koselig at dere setter sånn pris på alt jeg deler med dere her på bloggen! Det er jo til tider (ganske ofte) en tidkrevende jobb, så gårdsdagens tilbakemeldinger var gull verdt for meg. Tusen takk, alle engler der ute! Gaven deles ikke ut før vi har nådd 100 kommentarer, så det er veldig smart dersom dere deler innlegget med vennene deres, da kan jeg kanskje sende gaven allerede i ettermiddag :0

Men nå til dagens oppskrift: Kan du jette hva dette er?! Ikke at det er en frokost - muffins - kake akkurat, for det har jeg jo akkurat sagt. Men hva det er laget av... ?! Forresten er dette et helt utrolig kleint navn! Haha, jeg hadde ingen fantasi da det kom til å navngi denne "retten" i går kveld. Kanskje du har et bedre forslag?! 

Fristet det da?! I mun munn smakte det himmelsk. Plutselig ble frokosten en lek å servere!

Ha havregryn og kokos i en bolle...

Tilsett stevia, uttrolig søtt, derfor skal du bare bruke bitte litt!!

Bland sammen melk og vann, og ha dette i det tørre.



Bland inn bringebær...

... og til slutt så mye kanel du vil! Jeg elsker kanel, så jeg bruker mye!

Ha blandingen over i en ildfast form, skål, o.l. Disse er helt fantastiske. Jeg fant dem på Åhléns for noen år siden, men jeg er sikker på at de finnes der ennå. De tåler høy temperatur i ovnene og er derfor perfekte til smuldrepai, små gratenger, ostekake eller noe annet som kan serveres som porsjoner. 

Stek "kaken" på 200*C i ca 3 - 5 minutter. 


Jeg har toppet denne deilige, lune muffinskaken med 1 ss skyr, og rundt har jeg til sammen 2 ss yoghurt naturell. 

Havregrøt i stekt form til frokost. Kan det bli morsommere?!  


19 kommentarer

Inger

26.04.2012 kl.08:19

Hei! God oppskrift! Hvor kjøper du stevia? Og er det i pulver-form?
Yum yum:)

Karoline

26.04.2012 kl.09:23

Inger:

Takk :))
Jeg kjøper stevia på iherb.com, men nå har jeg en konkurranse gående hvor du kan vinne nettopp dette. Delta via denne linken: http://alakaroline.blogg.no/1335339173_25042012.html
Ja, dette er i pulverform.

// K

Karoline

26.04.2012 kl.09:23

€Malene:

Mmm ;)

// K

Heidi sørensen

26.04.2012 kl.09:49

Hvor taar du det fra?! Du er en fantastisk inspirasjon! Her i huset sverger vi til frokostlappene dine!! :)

Mira

26.04.2012 kl.10:14

Det ser ut som en helt utrolig fin start på dagen - og så søte bilder! Dette skal lages til helgen :)

Karoline

26.04.2012 kl.10:19

Heidi sørensen:

Tusen takk! Det gleder meg veldig mye å høre at dere har glede av oppskriftene mine :) Du gjorde min dag i dag <3

// K

Karoline

26.04.2012 kl.10:21

Mira:

Bildene ble tatt ca 21:30, jeg måtte derfor jobbe hardt for å få de så lyse... De ble ikke akkurat som jeg ville ha de, men enig i at de er ganske søte ;)

Takk for koselig kommentar, Mira! Du er så trofast å god <3

// K

SK

26.04.2012 kl.11:29

Hvordan skyr bruker du?

Karoline

26.04.2012 kl.11:39

SK:

Frukt :)

// K

Frøken Mat

26.04.2012 kl.11:43

Hva med å kalle de frokostkake? Så sååå godt ut :D

Ida

26.04.2012 kl.11:54

Dette skal lages til lunsj :) Kan du bruke noe alternativ for stevia?

Karoline

26.04.2012 kl.12:12

Ida:

Du kan bruke et annet naturlig søtningsmiddel eller honning om du ønsker det :)

// K

Lise

26.04.2012 kl.15:10

Mmmm de så utrolig gode ut.. Nå vet jeg hva jeg skal lage til frokost! :)

Cecilie Lykke

26.04.2012 kl.17:00

Du lager utrolig mye spennende og kreativ bakst :-)

Et godt navn kan jo være havre og bringebær-tårn kanskje?

Anonym

26.04.2012 kl.18:07

De så veldig skjønne og deilig ut :D

Men hvor mange "småkaker" ble det av oppskriften, og hva er næringsinnholdet?

Grete

26.04.2012 kl.22:53

Hei. Er det noe annet man kan bruke i stedet for stevia? Feks xylosweet el annet søtningsmiddel?

Elisesbakery

27.04.2012 kl.20:16

Det så jo bare nydelig ut :-)

Enkelt, sunt og sikkert veldig godt !!

Hildur

19.05.2012 kl.12:18

Min sto i ovn på 200 grader i 5 min, fortsatt helt vannete, så den må nok stå lenger enn det som er skrevet i oppskriften.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com





Follow Me on Pinterest



Matbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits