Trallala

Min dag startet ikke spesielt bra i dag... Etter å ha våknet opp av et mareritt om ABB, registeret av vi hadde forsovet oss for andre dag på rad, og at denne forsovelsen til og med var grundigere en den første førte til at denne dagen allerede var satt. Det gikk bra fredag den 13e. Onsdag den 18e skal kanskje ikke gå like bra... Jeg gikk å la meg i går, veldig fornøyd med tanken om at i morgen tidlig, før 08; da skal jeg legge igjen noen gode kilometer på møllen og løfte noe tungt. Skikkelig tungt. Jeg skal komme hjem å spise min favoritt frokost som for tiden er havregrøt med naturell yoghurt. Jeg skal nyte en varm dusj (det er ikke vår i Oslo, gitt), og jeg skal ta på meg noen nye, fine sko (solen skinte faktisk, nå regner det). Deretter skal jeg være tidlig ute til et intervju som jeg ikke vet om jeg gleder meg helt til. Schedulen var satt fra kl o7:3o til 1o:15, men det gikk jo ikke helt som planen. Ettersom jeg forsov meg... Fikk jeg ikke trent, ikke dusjet, og jeg måtte hive i med cottage cheese. Cottage cheese er nok like godt som havregrøt når jeg tenker etter, men jeg liker ikke å hive i meg noe som helst, på den måten blir det ikke noe kos over det. I tillegg pratet de om å gi blod på God morgen Norge. Det bør forøvrig flere gjøre ettersom de annonserte en mangel på dette akkurat nå, men jeg (for å være ærlig) har litt blodskrekk, eller fobi... Usch. Klarer faktisk ikke å se på sånt. Ergo: Ingen God morgen Norge heller. 

 

Nå er jeg hjemme fra dette intervjuet som jeg ikke visste helt om jeg gledet meg til, og det gikk jo fint! Som alt annet man gruer seg til... Det er forresten ikke noe spennende intervju for dere å høre om akkurat nå, og jeg vet ikke helt selv hva jeg mener om det ennå. Får tenke litt mer på det, og kanskje, kanskje jeg nevner det for dere ved en senere anledning.  Hvorfor jeg har bildet av to brødskiver?! Egentlig fordi jeg er redd for at dere skal bli lei av at jeg nesten har blitt en moteblogg, sånn som jeg poster klær og prater om shopping for tiden. Ikke det at jeg har noe i mot å være en moteblogg. Elsker mote faktisk! Men jeg vil jo heller, ...i lengden, prate om sunn mat. Så derfor: I dag er det bildet av min lunsj. En utrolig god en også, og helt ribbet for merkelige produkter som dere gir uttrykk for at dere ikke liker. 

Dette er en vanlig brødskive. ...Ops! Finnes det vanlige brødskiver?! Nei, dette er en 100% grov brødskive. Fra et brød kjøpt på Kiwi, men bakt av en baker i Oslo. Oppå har jeg noe dere bare må prøve. Det er jo også derfor jeg viser dere skiva mi i dag! Løvtynn, marinert skinke fra Gilde og eplebåter. Har du prøvd det?! Jeg er for tiden hekta. Må være noe med en overdose fet, tykk gulost fra NY. Fikk for mye av det. I dag er det pluss for masse proteiner, lite fett og at dette er en godt sammensatt lunsj.

LIKER!


5 kommentarer

Hanne

18.04.2012 kl.17:45

Uff, kjedelig med sånne morgener! Forresten; trener du før du har spist frokost/ fått i deg noe mat? Evt hva spiser du før trening så tidlig? :-)

Karoline

18.04.2012 kl.18:49

Hanne:

Jeg trener sjeldent før jeg har spist. Spiser i hvertfall noe lite. Som regel en banan og drikker vann, lager en smoothie, eller spiser litt naturell yoghurt med litt musli. :)

// K

Maren

19.04.2012 kl.14:09

Hei:)

Spiser du kun en brødskive til lunsj??

Karoline

19.04.2012 kl.14:54

Okei, er EN brødskive en god sammensatt lunsj? :)

Karoline

19.04.2012 kl.15:42

Karoline:

Jeg spiste tre av disse. Beklager at jeg ikke uttrykte det litt mer persist.

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits