Akkurat nå er dette min favorittsalat!

I går kom jeg hjem til ferdig middag! Jeg hadde sendt av sted handlelisten etter lunsj en gang, men regnet ikke med at middagen skulle stå på bordet da jeg kom hjem. Fineste samboeren! Jeg hadde tenkt å ta noen flere bilder av innholdet i denne salaten underveis, men nå får dere nøye dere med ferdig resultat. Jeg fikk jo faktisk fri! Dere må bare prøve denne! Fantastisk enkel, rask og like god til hverdag som til fest. Denne gjør seg faktisk veldig bra på et koldtbord til konfirmasjon, 17.mai lunsj eller noe annet våren og sommeren har å by på. I tillegg har jeg byttet ut den skarpe osten (som jeg selv er veldig glad i), med en litt mildere - brie! Det liker vel de fleste? Håper den frister hvertfall, den smelter på min tunge!

Bland alle ingredisensene i salaten, men server kylling og brieost ved siden av. Dette er smart både for at alle skal få nok kylling og fordi det er lettere å spare salaten til dagen etter uten at den skal bli klissete av kyllingen... Når denne arbeidsdagen er over skal jeg legge igjen noen timer på sats, tror jeg skal dra den litt ekstra ut i dag - hvis jeg finner plass ved noen av mattene da... Flere en meg som har insett at bikinisesongen er her innen kort tid tydligvis! Sats er stappfullt! Håper dere har en fin onsdag! tirsdag mener jeg...


6 kommentarer

Kristine

17.04.2012 kl.09:36

Den så utrolig god ut! Skal prøves ;-) Men du? Hvordan er næringsinnholdet i grilla kylling i forhold til vanlig kyllingfilet? :-)

Karoline

17.04.2012 kl.10:05

Kristine:

Næringsinnholdet er det samme dersom du tar av skinnet på den grillede kyllingen. Det er på undersiden av skinnet at mesteparten av fettet sitter, samtidig er skinnet på grillet kylling ofte krydret og saltet. Dersom du krydrer og salter vanlig kyllingfilet når du steker den vil dette bli nesten det samme, men her ungår du jo fortsatt skinnet. Når du tar av skinnet på grillet kylling unngår du også farlig stekeskorpe (noe det forøvrig ikke er så mye av på skinnet heller ettersom det stekes ganske skånsomt), på kyllingfillet er det viktig å justere varmen slik at du ikke får farlig stekeskorpe noen steder, dette kan være vanskelig hvis du steker kyllingen i panne. Jeg tar alltid av skinnet på grillet kylling, også fordi jeg ikke liker det så godt :)

- Karoline :)
Nam.. Elsker salat:)

Line

17.04.2012 kl.12:31

Supert, da var middagen for idag i boks - takk :-)

Karoline

17.04.2012 kl.12:43

Line:

Herlig ;)

Mira

17.04.2012 kl.14:48

Neste gang jeg lager salat skal brie definitivt være en av ingrediensene - mmm! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits