Pepp!

Heisan alle sammen! Mandag, nye uken, nye muligheter, alt det der! Tror jeg trenger det... Må innrømme at jeg har småspist sjokolade de siste timene som en følge av at hodet er innstilt på å få sukker intravenøst etter en uke i USA. Seriøst, det er til og med ikke mulig å kjøpe havregrøt uten at den skal være laget på sukkervann! Nå er det bare å jobbe for å vende kroppen tilbake til det normale. Jeg sovnet ikke før kl 4 i natt, til tross for to døgn hjemme. Slitsomt. Trenger dere også litt pepp i dag?! Jeg bruker hverfall mitt nye treningstøy og fantastiske nye sko for å komme tilbake i treningsvanene. Noen av dere lurte på størrelser på VSX treningstoppene, og jeg fant også et spørsmål om løpesko da jeg våknet i dag. Kan like godt svare på begge spørsmålene med en gang jeg! Dere er jo ikke akkurat bortskjemt med raske svar, noe jeg fortsatt jobber med. Lover! 



VSX sportsbra var mye, mye bedre enn jeg hadde forventet! For det første sitter den som støpt og for det andre er den lett vattert, noe jeg syntes er behagelig under stramme treningsklær. Størrelsene er faktisk helt identiske med de amerikanske størrelsen du finner på HM bh'er for eksempel. Dersom du bruker EUR 75B i en HM bh, bruker du US 34B i en VSX sportsbra. Ta en titt på lappen, så ser du. Jeg prøvde en del vanlige BH'er fra Victoria's secret også, og disse har også de samme størrelsene. 

Hvilken sko bruker jeg på mølle etc?! Jeg har litt ulike sko. Lenge har jeg brukt en Asics løpesko med god dempning. Denne er jeg veldig glad i, men etter et besøk på Nike town fikk jeg klar beskjed om at jeg trygt kunne prøve meg på litt andre varianter også. Jeg har en kneskade, noe som gjør at jeg egentlig ikke kan løpe på mølle mer enn 30 minutter av gangen. Noen ganger overskrider jeg dette, men jeg variere hvertfall trenningen nok igjennom en uke til at det går bra. Nike Free Run+ 3 er en super naturlig sko som er designet slik at du skal få følelsen av at du løper barbent.  Den har likevel ikke så tynn såle som flere av de andre i "barefoot" serien og er derfor en fin sko å starte med dersom man ikke er vant med "barbeint løping". Skoen egner seg for joggeturer opp mot 6 - 7 km, men dersom du er maratonløper eller løper milen flere ganger i uken bør du velge en sko med enda mer demping. For eksempel den nye LunarGlide3+

Jeg hadde en 4km tur på mølla med disse skoene dagen etter at jeg hadde kjøpt dem i New York. Jeg syntes at de var en drøm å løpe med, føltes som å ha på sokker, men likevel mye mer stabilt enn følelsen av å løpe barbeint! Slenger på mitt seneste tilskudd til spotify listen min:

 

Ha en sprek, svett og deilig mandag alle sammen!


7 kommentarer

Cecilie Lykke

16.04.2012 kl.18:00

Har selv slike nike-sko og ved løping på mølle og hardt underlag er de ikke ideelle. Men så lenge du føler det går fint mtp at du ikke skal løpe mer enn 30 min, så er det jo veldig bra trening for stabilitet osv :-)

Karoline

16.04.2012 kl.20:32

Cecilie Lykke:
I følge Nike store i NY var disse helt topp under alle forhold også på hardt underlag som flesteparten faktisk bruker dem på, men de er som sagt ikke for turer over 1 mil, eller maraton etc. Jeg opplevde at de føltes mer dempende enn mine asics feks som er 100% for hardt underlag...

Cecilie Lykke

16.04.2012 kl.21:55

Jøss! Jeg hadde aldri klart å løpe langt med mine. Men det er jo uansett bra at du har kjøpt sko som kan brukes til både hverdag og trening :-)

Mari

16.04.2012 kl.22:04

De skoene er så fine! Hvor får jeg kjøpt de? Finnes de i norge?:) Eller har du en nettadresse du kan linke til?:)

Karoline

16.04.2012 kl.22:30

Cecilie Lykke:

Sikker på at du har denne modellen da?! Sålen er betraktelig tykkere enn de andre barefoot skoene altså!

Cecilie Lykke

16.04.2012 kl.22:31

Mye mulig mine er av modellen med tynn såle, fikk i hvertfall beskjed om at de fint kunne brukes til korte turer, men helst ikke til langdistanser :)

Karoline

16.04.2012 kl.22:35

Cecilie Lykke:
Jeg prøvde tre ulike hvert fall, og disse hadde den tykkeste sålene i serien, men jeg skal fortsatt ikke løpe en mil akkurat... :) Jeg vet at det finnes en +2 i Norge, men har ikke sett 3 ennå?! Men det spiller som sagt ingen rolle så lenge man ikke løper milen ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com





Follow Me on Pinterest



Matbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits