New York shopping og resultater

Shopping i NY kan ikke beskrives, den må bare oppleves! Selv skal jeg prioritere Bleecker street, West Broadway, Madison og 5th Avenue (uptown) neste gang (!) jeg er i byen. Det er et mylder av butikker, og timene går fort dersom man ikke konsentrerer seg om det man er ute etter... To timer på Niketown er ikke en overraskelse, og køene på Abercrombie er ubeskrivelige, bare å komme inn er en jobb i seg selv. Her er noen bilder og tips fra våre shoppingdager og noe av det vi fikk med oss hjem:

Det mest fasinerende med 5th avenue er at buktikkene er ekstremt avantgarde. Det er doorman's selv på Zara og prøverommene er støvsugde, grundig!  Macy's er bare veldig stort. Dersom du vil shoppe her bør du sette av god, jeg mener gooood tid. Utvalget er enormt, men køene er lengre...  Nike Town lever opp til navnet, fem hetasjer sportsklær i verdensklasse! Behagelig, lukseriøs og minneverdig shopping gjør du i Greenwich village/Bleecker street. Her ligger alle Marc Jacobs butikkene, både for store og små. Det finnes ikke så mange andre utsalgssteder med samme utvalg, så der er bare å shoppe her dersom du har en "Marc -detalj" på listen. 

Gå innom BOOKMARC i Bleeckerstreet. Her finner du mange søte detaljer fra designeren som du ikke får tak i resten av verden. Jeg skal nå få system på blogginspirasjonen i denne søte, røde notisboken fra nettopp Marc, og et lommespeil kommer alltid godt med...

Michael kors har mange butikker i NY og utvalget er fantastisk. Jeg tok med hele butikken hjem... (nesten). Du finner butikkene både i Greenwich, Soho og på 5th avenue i Rockefeller center. Det beste utvalget av vesker finner du i sistnevnte, og her har de også sko.  

Amerikansk mote er sjeldent vakkert (syntes jeg). Det er en grunn til at Zara og HM tar verden med storm... Det krevde mye leting for å finne godbiter på Forever 21, Banana republic, Bebe o.l Dessverre. J.Crew er derimot fantastisk, her er prisene som Zara+ hjemme. J.Crew ligger flere steder på Manhattan. Store butikker finner du i Soho og på 5th avenue i Rockefeller center.  

Skobutikker!! Steven by Steve Madden og ShoGasem ble mine favoritter. Steven by Steve Madden er en finere linje av kjeden "Steve madden". Denne butikken finner du i Bleecker street og i Soho. Steve Madden butikken er det et hav av over hele Manhattan, like mange som Bianco i Norge ca, og her er skoene litt billigere enn på den finere linjen. Shogasem ligger i Meatpacking district (like ved Bleeker street), i Soho og i Flatiron. Utrolig kul og unik butikk med veldig godt utvalg både til menn og kvinner.

En ting du trygt kan kjøpe i USA?! Ralph Lauran! Halv pris av norske priser...  Handle på Flagship storen i Madison Avenue, Bleecker street eller på et Outlet utenfor byen.  

Bleecker street er søtt, pitoreskt, og lite crowdy. Her ligger også Rugby By Ralph Lauran butikkene. Dette er kanskje den kolleksjonen de fleste forbinder med RP, og den finner du faktisk ikke i deres flagship store på Madison Avenue(!). Altså, nok en gang en god grunn for å legge turen til Greenwich. Saks på 5th avenue er dyrt, dyrt, dyrt, (faktisk er der dyrere her enn på andre butikker med samme klær fra samme merker). Det er derimot så flott at man må ta en tur innom å se, og har du riktig fet lommebok har de selvfølgelig godbiter her som du ikke får tak i alle andre steder i verden... Victoria's Secret, trenger jeg si noe mer?! Ja, selvøgleig hvor dere finner alle linjene under samme tak! (Det er nemlig en rekke butikker, men ikke alle har alt).  Tenker selvfølgelig på alt fra undertøy, sminke, dufter, smykker, beach, og ikke minst sport! Besøk flagship storen på 772, lexington avenue. Den er fantastisk! Den andre dagen la vi turen til Woodbury Common, et outlet én times kjøretur utenfor NY. Det er smart å legge turen til et outlet dersom du vil gjøre gode kupp. Gjør det tidlig i løpet av ferien, men vær klar over at utvalget ofte er fra eldre sesonger og at ikke alle prisene er lavere enn i byen. Hos Michael Kors i Woodbury var veskene faktisk dyrer enn i NYC. Klssiske merker er et sikkert kort her, samt make-up og kroppsprodukter. BTW, her bør du sette av en dag, køene er lange, både til prøverom og til kasse. Vi bestilte turen via DETTE selskapet, det var veldig enkelt og greit. 

Shopping blir sport i New York. Du går og går, og bærer og bærer... Vi bodde på et hotell hvor det var vinservering mellom klokken 17 og 18:00, veldig deilig å bli møtt av en kelner med vin i hotell lobbyen. Da ble slitne shoppingben straks litt lettere!

 #shoppingKaroline

 #ShoppingMattiasNoe som er positivt i New york er at butikkene vet å sette pris på kvinnens bedre halvdel. De fleste butikkene hadde faktisk stoler eller sofa, til og med Zara! 

Da vi kom hjem i går og hadde kommet oss over første periode med jet-leg, ble vi enige om å gjøre en aldri så liten våropprydning i skapene. Når man har kjøpt så mye nytt på en uke at man nesten ikke trenger noe av det man har hjemme i skapet er det like greit å gi det videre med en gang (til noen som faktisk kan få bruk for det...). Det føltes godt å gi fem, seks poser vinterklær til Fretex. Tror vi skal gjøre dette litt oftere. Derfor, tips etter NYC shopping: Gi bor noe du har hjemme, for du trenger vel egentlig ikke alle de klærne?! 


15 kommentarer

Tonje Meinstad Aaserud

15.04.2012 kl.21:31

Ettersom jeg og moren min drar på jentetur til New York snart er innlegg som dette supre! Jeg fikk så mange gode tips og har lagret alle sammen. Ingen tvil om at jeg alltid kommer til å være en fast leser av bloggen din :) Stå på!

Karoline

15.04.2012 kl.21:40

Tonje Meinstad Aaserud:

Åå så koselig, Tonje! Nå ble jeg glad :D. Er sikker på at du og din mor får en helt fantastisk tur! Det er et perfekt sted for mor og datter ;). Jeg legger ut flere tips i tiden som kommer!

- Karoline

Mira

15.04.2012 kl.21:50

Ser ut til at dere fikk shoppet litt av hvert fint! Jeg får fryktelig lyst til å dra på sko-shopping i NY :)

Karoline

15.04.2012 kl.22:15

Mira:

Skoshopping er must i NY, jeg kom hjem med 6 par... Kunne gjerne tatt med meg fler!

- Karoline

Oda

15.04.2012 kl.23:23

Perfekt at du skriver om dette nå, skal til byen selv om ikke så lenge! Supert med tips:D

Men er der virkelig såå lange køer?! Kan ikke fordra mye mennesker i klesbutikker.. Finner liksom aldri noe jeg virkelig liker! Blir så stresset!

Karoline

15.04.2012 kl.23:37

Oda:

Det er mye mennesker og mye kø. Køene begynner utenfor butikkene før de åpner kl 10:00, men dette gjelder i hovedsak midtown/ 5th avenue. I Soho var det forresten også veldig mye køer... Nedre del av Broadway var faktisk ganske umulig å bevege seg på fra kl 1400, men man venner seg fort til dette i NY, ting tar tid. Det som er positivt er at de ansatte bare er blide og glade hele tiden uansett! I Soho anbefaler jeg West Broadway, Spring- og Prince street opp til W Houston street. Her er det lettere å bevege seg + mange fine butikker. Er du i de mest eksklusive butikkene er det selvfølgelig ikke så lang kø :) Bleecker street er derfor fantastisk, her er det rolig og bedagelig ;)

Ikke bekymre deg for dette! NY er uansett fantastisk, shoppingen kan bare ta litt lengre tid en man skulle tro, og 4 timer her hjemme blir raskt 8 timer der borte....

- Karoline

16.04.2012 kl.12:12

Jeg ser du har kjøpt treningsbher fra VS. Kan jeg spørre hvilken str du har de i? Tenkte å bestille fra nettet, men aner ikke hvordan de er i størrelsen.

Hilsen Benedicte

Kristine

16.04.2012 kl.12:20

Å, så mye fint! :-)

Jeg bare lurte på noe; hvilke sko bruker du til løping på mølle? Har du noen gode å anbefale? :-D

Astrid

16.04.2012 kl.14:01

* Ralph Lauren heter det:)

Tuva

16.04.2012 kl.20:15

takk for tipsene! har vært kjempe gøy å følge deg i NYC, skal dit i sommer så disse tipsene kom veldig veldig godt med! =)=)

Karoline

16.04.2012 kl.20:33

Tuva:

Takk for at du likte dem! Det kommer flere tips i tiden som kommer :) Rakk jo ikke vise dere alle de søte kafeene man bør gå innom f.eks ;)

Elize

16.04.2012 kl.21:00

Så fina inlägg, du är så flink! Ser ut som det blev mycket bra shopping för er båda, kul! :) Ser fram emot att träffas för en ordentlig uppdatering! Puss

Yasi

17.04.2012 kl.09:10

Takk for mange fine tips :) Det kommer godt med når vi reiser ned om knappe 4 uker ;D Æææ.

Milla

24.11.2012 kl.16:55

Hvor bodde dere?

Karoline

24.11.2012 kl.16:58

Milla:

Vi bodde på Ink47, A Kimpton Hotel i Hell´s Kitchen :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits